Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért halványabb a tesztem?

Miért halványabb a tesztem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elvileg hètfőn leszek 7 hetes terhes. Aznap megyek majd orvoshoz is. Majdnem 2 hete csinàltam tesztet, amin egyforma erősségű volt a tesztcsìk mint a kontrol csìk. Kíváncsisàgbòl csinàltam tegnap is egy tesztet (kàr volt) ès halvànyabb lett làthatòan mint az előző. Ugyan olyan teszt volt. Szerintetek ez bajt jelent? Volt ilyen valakinek?

2015. nov. 21. 07:07
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Vazzee,hígabb a vizeleted...

Komolyan,ennyire unatkoztok,hogy még terhesen is tesztelni kell???

Terhes vagy,ne tesztelj,majd szépen elmész orvoshoz és megbeszélitek a továbbiakat!

Igen,várni kell! Türelmesnek kell lenni! A gyerek sem születik meg holnap csak mert te türelmetlen vagy!

2015. nov. 21. 07:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

vazze de laza vagy.....hogy lehet így kezdeni egy mondatot !!!!! Honnan tudod mi áll a kérdező mögött....lelkileg.....

Az előző tesztet mikor csináltad reggel és a mostanit is ? Van valami egyéb tüneted ami bajra utalna ? Egyébként ha barnáznál vagy vérzés akkor egyből orvos de ha van magán dokid lehet még ma is megnéz....ha téged ez megnyugtat ...

2015. nov. 21. 07:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Hàt làtod ennyire unatkozom... Amúgy annak ellenère, hogy a stìlusodat nem is èrtem végülis kicsit megnyugtattàl... Màsodik köszönöm a normàlis hozzàszòlàst :) Mindkettőt reggel csinàltam, màs tünetem szerencsère nincsen, nem vèrzek ès nem görcsölök. A terhes tüneteim is megvannak. Magàndokim akit felhìvhatnèk egyelőre nincsen. Van màr egy kèt èves gyerekem, de előtte volt kèt vetèlèsem, gondolom ezèrt is izgulom tùl... Amúgy szedek urtogestant, de csak napi egyet, remèlem elèg lesz.
2015. nov. 21. 08:01
 4/10 anonim ***** válasza:
az utro jó én 3x2 nyomtam ....az igazság az hogy én már ne haragudj hogy ezt írom most vetéltem el kémiai volt....pozi teszt után utro majd barnázás emeltem az utrot de nem szűnt meg tőle a barnázás....szóóóval az utro sem szent ...és az az igazság hogy sajna tudja a terhestüneteket is produkálni de mivel te csak napi egy szemet használsz nem gondolnám hogy a terhestüneteket az utro tartaná fent hanem a baba teszi a tüneteket....de azért lehet délután csinálnék még egy tesztet kb 3-4 órás pisi tartással ha megy....ma még minden nyitva van....nekem a du pisi mindig erősebb volt egyébként.....
2015. nov. 21. 08:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az utro sem minden, főleg hogy csak napi egyet szedek. Hát hètfőn doki, remèlem minden rendben lesz. Hosszú hètvège elè nèzek :)
2015. nov. 21. 08:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont így jártam a teszteléssel!:) azóta már megszületett! Semmi baj! Élvezd ki a babavárás minden percét!;)
2015. nov. 21. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Az orvosod tud róla, hogy utrot szedsz?

Amúgy a tesztekkel ne foglalkozz szerintem sem, ha nincs vérzés, barnázás és az uh bizonyítja, hogy fejlődik nem kell aggódnod!

2015. nov. 21. 08:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat, megnyugtattatok :) Persze, tudja az orvos, hogy szedem, ő irta fel, mert az előző terhessègnèl is szedtem, csak úgy emlèkszem akkor kettőt vagy hármat egy nap.
2015. nov. 21. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:

16. héten teszteltem egyet poénból, és láthatóan halványabb lett, mint annó az 5. héten. A babával minden rendben, itt mocorog:)

26hkm

2015. nov. 21. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező?
2016. febr. 14. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!