6+5 hetes terhes vagyok. Kíváncsiságképp és megnyugtatásból, ma délelőtt 11-kor készítettem terhességi tesztet. Előbb kijött teszt csík, mint a kontroll csík, viszont halványabb, mint az 5. hetes tesztem. Miért lehet?
Ez előtt volt már 3 korai spontán vetélésem. Sosem "érte" meg a 6 hetet...
6+0 napon voltam uh-on. 19 mm szabályos petezsák, ép szikhólyag. Benne embriócsomó sejthető.
Sajnos az előzményeket tekintve elég pesszimista vagyok..., és nagyon félek!!!
Valaki volt hasonlóképp? Esetleg megosztaná a tapasztalatát?!
Sajnos én voltam így 😯 3 baba a 6-8 hét között ment el, 1 pedig a 12. héten. Most újra babát várok 7+2 napos vagyok.
Ugyanolyan tesztet használtàl mint korábban? Márkátől függően változó hogy milyen a csík.De én nem tesztelgetnék.abba csak belelehet bolondulni. Én is csináltam...Volt hogy egyáltalán nem erősödött a csík, volt hogy végig nagyon erős volt csak épp a baba szíve nem dobogott, de olyan is hogy egyszercsak full negatív lett.
Én is voltam már uh-on most épp a mérete miatt aggodalmaskodok hogy nem e túl kicsi...6+4 naposan voltam dokinál, 12 mm es petezsákot és 1 mm es babát látott. Én 2 hét múlva megyek vissza. Terhes tüneteid vannak?
Köszönöm a válaszokat! A teszt márkája ugyanaz, mindig ezt a fajtát használom, mert bevált! Nekem még van 2 hetem és 2 napom a következő uh-ig, november 5.-én megyek ismét. Hasonló időben tudunk mindketten többet...
Szörnyű ez a bizonytalanság!
Tüneteim vannak. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor egy hétig nagyon fel voltam puffadva. Jelenleg már kevésbé. Melleim nagyobbak, éjszaka lefekvéskor/felkeléskor érzem érzékenynek, illetve melltartó levételekor. Néha szurkál a hasam.
#2es vagyok.
Akkor igen ☺ én nov 4én megyek újra. Utrót szedek én is. Tüneteim nekem nem igazán vannak...ez is pluszban aggaszt...
Hát akkor drukkolok mindkettőnknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!