Lett két szép erős pozitív tesztem, de csak két hét múlva tudok menni dokihoz mert addigra kaptam időpontot mind magán mind sztkás. Miket szedjek addig is?
a multivitamin felesleges mert van az elevitben :)
a magnézium is jó :)
ha esetleg tudod hogy vérszegény vagy akkor vasat, mást szerintem felesleges :)
Jó babavárást :)
Magnéziumot azt nyugodtan szedhetsz. Terhesvitamint szerintem majd olyat szedj amilyet az orvosod mond. Nekem is első baba, a Femibiont kell szednem, plusz írt mellé még vérképzőt is a vas miatt. Ezek mellett és Calcium Sandoz + 1000 mg C-vitamin pezsgőtablettát iszok.
A terhesvitaminról még annyit, hogy nekem sok kismama ismerősöm van és a legtöbben Femibiont, vagy Gravidát szednek, de mindegyiknek az orvos mondta. Ismerek olyat aki elkezdte az Elevitet még mielőtt ment volna orvoshoz, és utána kezdte a Femibiont mert azt írták neki, és mert az Elevittől székrekedés volt. De biztos, hogy ez is szervezet függő. Kinek mi jön be.
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!