25 hetesen faros volt a babád és nem is fordult meg? Van valaki akinél így volt?
25 hetes terhességnél még az ég világon semmit nem jelent, ha faros. Ennyi idős terhességnél még van egy csomó helyük és ezerszer pózt válthatnak.
Nekem is 26 hetesen még faros volt a kisfiam, de a 33 hetes uh-n már fejvégű volt és az is maradt, de olyat is ismerek, akinek közvetlenül a szülés előtti napokban fordult meg a jó irányba, mert addig faros volt.
Szóval bőven van még helye a kicsinek!
25 hetesen rengeteg baba faros még, 32-34 hetes kor körül fordulnak meg leggyakrabban de az utolsó pillanatban is megfordulhat.
Az én babám harántban szeretett lenni és 33 hetesen fordult meg. Igencsak éreztem, olyankor már egyre kevesebb a helyük és fájdalmas néha a mozgás. Míg egy rugás kb egy pillanat, mikor kinyomja magát az kb folyamatos és amikor megfordul az viszonylag hosszabb feszkelodes legalábbis én úgy éreztem. De megfordulhat akkor is amikor alszol de feltűnik, hogy nem a megszokott helyen érzed mozogni.
Kisfiam végig faros volt, esze ágában sem volt megfordulni.
Kislányom 34. hétig volt faros, akkor átfordult farosba, majd 36 hetesen vissza medencevégűbe, lábtartással. Ez a mutatványa nagyon fájt, azt hittem a szülés indult be.
34-35-ik hétig rengeteg helyük van forgolódni. Hogy UH-n éppen hogy áll, az kérdéses.
NEkem a harmadik babám egész sokáig faros volt. 39. hét közepén fordult meg, de nem hirtelen, hanem kb. 3 nap alatt. Először harántba, majd fejvégűbe.
3 éjszakát a kádban töltöttem hajnalig, mert rendszertelen fájásaim voltak. Arra lettem figyelmes egy nap után, hogy már nem nyomja a bordámat a feje. (Az annyira kemény volt, hogy ki lehetett tapintani).
41+6-ra bukkant elő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!