Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem, hogy a faros babám...

Úgy érzem, hogy a faros babám oldalra fordult, egészen az oldalamba érzem a rugásokat, mozgásokat. Ugye ez nem baj, nem lesz baja, hogy oda kikerült?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy túlzottan megfeszül a köldökzsinór, vagy magára tekerte, vagy nem is tudom. Még sose éreztem oldalt, vagy fönt, vagy lent rugdosódott.

29+3 hetes kismama vagyok

2010. márc. 7. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond. Viszont így van remény, hogy befordul rendesen. Sok sikert hozzá! És ne aggódj! :)
2010. márc. 7. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Most még van egy kis hely mozogni. Nemsokára nem lesz.
2010. márc. 7. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes múltam,de én fent is,meg oldalt is érzem,hogy rugdos,meg nyomkodja a térdét,meg e fenekét,úgyhogy biztos nincsen baj!:)Amíg mozog,tök mindegy,hogy hol ,addig rendben van!
2010. márc. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!