Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van az, hogy nem érzem...

Mitől van az, hogy nem érzem a mozgásokat, csak akkor ha ráteszem a kezem a hasamra? 24 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a méhed az első falon van így nehezebben

érezhetők a mozgások!

Egyébként majd beindul az még jobban is:) Mikor mozdult

meg elősször?

2011. ápr. 12. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt 20 hetes koromig, amikor már másnak esetleg javába mocorgott és érezte is ... Volt aki azt mesélte, hogy már 18 hetes korától éjszakánként is érezhető. Én pedig itthon csüggedtem, hogy na az én babám meg még nem mozdult meg, pedig már nemsokára 20 hetes lesz. :( Elmentem 20 hetesen uh-ra ahol már a nemét is megmondták biztosra és aznap este mozdult meg először, bár akkor még kissé bizonytalan voltam ebben. Ma vagyok 21 hetes és az utóbbi 2-3 napban már elég szépen mocorog, érzem is de néha csak tompán. Jobban érzem ha odateszem a kezem. Bár van amikor egész erőteljes. :) Úgyhogy türelem! Biztosan hamarosan mocorogni fog Ő is! Lehet, hogy csak lustácska. Első babád?:) Ha nem haragszol megkérdezem, hogy milyen a testalkatod? Én elég vékony vagyok, 44 kilóról indultam és most is csak 48 vagyok és vékony a hasfalam ezért nekem mondogatták is h lehet, hogy már korán érezhető lesz a mozgása! Sokminden befolyásolja ezt! Ne aggódj emiatt, légy türelmes! :)
2011. ápr. 12. 20:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok,első baba,18 hetesen éreztem már a mozgásokat.Mellső falon van a lepény,és nem vagyok egy vékony testalkatú,inkább telt/molett:)
2011. ápr. 12. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
De 18 hetesen is csak a kezeddel érezted őket igaz? Nos szerintem amiatt mert teltebb a testalkatod, picit később fogod érezni, de ez csak az én véleményem. Nekem is Édesanyám mondta ezt, meg olvastam is vhol erről. Ne aggódj, ha a kezeddel érzed a mozgását az is nagyon jó már! :) Majd egyszer csak annyit fogsz észrevenni amikor ücsörögsz a kanapén és elmélázol valamin, hogy hoppá most éreztem valamit! :)
2011. ápr. 12. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már lassan a 22 hétbe lépek, és csak kb egy hete ha érzek valamit! Mellső fali a lepényem is. És én is csak inkább akkor érzem ha kezem a hasamon van, és csak este. Nem vagyok az a nádszál vékony, de duci sem vagyok! Olyan átlag testalkat. Remélem most már hamarosan jobban beindul a kicsike!:)
2011. ápr. 13. 08:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!18 hetesen rendesen éreztem,nem a kezemmmel.Aztán most,hogy betöltöttem a 6.hónapot nem érzem őt úgy,csak a kezemmel,holott sokkal jobban kéne éreznem.
2011. ápr. 13. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van neha olyan, hogyha nem a pocakomon lenne a kezem, nem is ereznem "belulrol" hogy rug, szerintem ez olyankor van amikor nem "erobol" csinalja, hanem inkabb nyujtozkodik, vagy helyezkedik, es kinyomja valamilyet!

Ne aggodj emiatt, a lenyeg hogy erzed hogy mocorog!:))

Boldog babavarast!

26 hetes kismama

2011. ápr. 14. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!