Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet 17 hetes terhesen hajat...

Lehet 17 hetes terhesen hajat festeni?

Figyelt kérdés
Már kezd nagyon zavarni a lenövés, ezért szeretném befesteni. Persze csak ha nem ártok ezzel a babámnak. Tudtok ebben segíteni? Esetleg milyen hajfestéket ajánlatos ilyenkor használni?
2008. szept. 12. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Bármelyik héten lehet, csak ne szagold be nagyon, inkább valami erkélyfélén csináljátok.

Nem ártasz vele, hiszen az a haj amit befestesz, már elhalt, így nem is szívódik fel semmi, esetleg közel a hajhagymáknál.

Elhalt haj:-azért , mert ha levágjuk , mint a körmöt és nem lenne elhalt, akkor bizony fájna.

2008. szept. 12. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

nem lehet hajat festeni terhesen!!!!!!!! ez hulyeseg!!!!

nekem nem is egy fodrasz mondta mikor vartam a lanyomat hogy felejtsem el a haj festest terhesen!!

2008. szept. 12. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:

En pont most jottem a fodrasztol. Befestette a hajam de ablak melle ultem mert csavarta az orromat a szag. Orulet hogy vannak akik azt hiszik hogy nem szabad hajatfesteni! Nem tilos de jobb elkerulni az elso trimeszterben de aztan nyugodtan lehet. Az elottem szolonak irom hogy ne a fodraszt kerdezd hanem a nogyogyaszod!!!

Udv. 16 hetes kismama

2008. szept. 12. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Erre a célra találták fel az ammóniamentes hajfestéket. Olyat vegyél. Azzal lehet hajat festeni. :)
2008. szept. 12. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Boldog babavárást Mindenkinek!:)
2008. szept. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!