7 hetes terhesen lehet víz alapú lazúrral festeni, ill. alapozni?
miért kell ebből ekkora dolgot csinálni?ne haragudj,de a baba ha megakar maradni,megmarad..biztos hogy egy szobafestés nem fogja befolyásolni.ennyi erővel szúnyogriasztót se használjunk mert BIZTOS(!) valami baj lesz,inkább marassuk magunkat halálra...
ha meg tényleg ennyire félsz,akkor halaszd későbbre a festést..
az élet nem áll meg, ne aggódd túl a dolgokat. van olyan barátnőm, aki helyett az első pillanattól takarított az anyukája..., hát helyettem senki nem emelte fel a portörlő ruhát, a domestost, és a wc is ki lett takarítva "néhányszor" az elmúlt hónapokban. mi is festettünk, szobát is, meg lazúrral is festettem, polcokat, kiságyat stb. itt a vasgyúró a pocakomban, és már csak arra várunk, hogy előbújjon.
L. 38+3
Ne aggódj , nem lesz semmi baj! Kicsit utánanéztem a dolognak és egy szoba kifestése elhanyagolható rizikót jelent! Nem írom le ide a részleteket, de egy egész cikket írtam erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!