Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet méhen kívüli terhesség?

Ez lehet méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés

Van 3 negatív tesztem és egy másfél hetes menstruációs késésem, viszont a mellem nagyon feszül most is az utolsó napokban.

Azt szeretném kérdezni, hogy a méhen kívüli terhességnél ugyan úgy rendesen menstruál az ember?

Nemsokára megyek nőgyógyászhoz, hülyének fog nézni ha kérek egy hüvelyi ultrahangot?

2015. nov. 9. 09:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi, remélem nincs baj.
2015. nov. 9. 09:52
 12/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
Azért az nem mellékes, hogy fogamzásgátlót kezdtél szedni nemrég. Mikor én fogamzásgátlót szedtem, végig feszült a mellem, illetve a gyógyszermentes hétben enyhült valamelyest. Bogyó nélkül csak a mensi előtti egy hétben szokott fájni. Szerintem neked is ez a problémád. Egy ilyen helyzetben mindjárt méhen kívülire gondolni számomra egy kicsit furcsa. Mindenesetre persze mondd el a dokinak a tapasztalataid.
2015. nov. 9. 11:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi

Még most is ezen agyalok amúgy hogy vajon miért késhetett, majd kiderül 2 hét múlva

remélem nem méhen kívüli terhesség! Csak mert volt egy megszakításos aktusom, de az aktus után 3héttel amikor már 1 hete késett a mensi csináltam egy tesztet és előtte kettőt és mind negatív szóval csak nem :(

2015. nov. 15. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!