Első terhesség stressz mentesen. Második full stresszen telik? Babára ez h hat?
Első terhesség alatt semmi probléma nem volt. A babám aki már 21 hónapos vidám jó kedvű mindig mosolyog, kisebb korában sem volt sose sírós :)
Most h a 2ik terhességem eléggé stresszesen telik kezdek aggódni h ez a babára is kifog majd hatni :(
Volt már valaki így?
Aki sokat idegeskedett a terhesség alatt milyen babája született? Nyugodt - sírós - nyugtalan stb?!
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra h van e össze függés. Köszönöm
Hát nekem az első terhességem, iszonyú volt, lelkileg...
Anyóshoz akkor költöztem s teljesen kikészített, minden nap bőgtem, plusz jött rá pajzsmirigy túlműködés ami úgy-e alapból nyugtalansággal, nagyon magas pulzussal jár... szóval ez még rátett egy lapáttal.
Végig hordtam, pedig aztán folyton görcsöltem is.
De hál Isten a fiam egészséges 5 éves :D
Első terhesség probléma mentes volt, nyugodt voltam végig,született egy gyönyörű kislányom,aki nem volt kimondottan sírós, de azért a tudtomra adta, ha gondja volt. :) második terhességem két vetélés után maga volt a pokol.végig rettegtem szó szerint. Az sem volt biztos, hogy megmarad. Elején vérzés keserítette a napjaimat, ez után minden nap rettegtem, hogy elveszítem, aztán kinyílt a méhszáj, iszonyú keményedéseim.voltak, 35 hetesen megindult a szülés, akkor vissza tartották,de 37.héten megszültem. Ja,és közben meghalt apósom, meg ugye fizikailag is lefáradtam a nagyobb mellett. Ezek után azt hittem, hogy egy idrgroncs gyerekem lesz.ennek ellenére még sosem láttam ilyen nyugodt gyereket.az első másfél órában 3órát aludt,utána felkelt,nyögött kettőt,szopizott,aztán megint 3óra alvás, és így tovább. Sírni csak akkor sírt,ha már valami miatt sokat várattam az etetéssel. A legelső igazi sírása akkor volt, mikor két hónaposan oltást kapott. Azóta meg annyira vidám baba,hogy reggel felkel, meglát, elkezd mosolyogni,és egész nap mosolyog,kacag,huncutkodik. Az orvos is megjegyezte, hogy nagyon ritka az ilyen nyugodt baba
Mondtam neki, hogy csak azt nem tudom, hogy lett ilyen, mikor a terhesség alatt csak idegeskedtem. Most 4hónapos, remélem ez a vidámság megmarad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!