Barna darabkák mik lehetnek wc papiron?
Ha már egyszer pozitív volt a teszt, akkor nagy valószínűséggel terhes voltál/vagy, jó lett volna, ha ugyanolyannal tesztelsz, mert azt lehet egymáshoz hasonlítani. A negatív lehat attól is, hogy túl híg volt a vizelet, nem elégérzékeny a második teszt, vagy "csak kémiai terhességed" volt. Milyen két tesztet csináltál?
Az sem mindegy, hogy reggeli első vizeletből csináltál tesztet( a legjobb) vagy esetleg később.
A kicsi barnázás Innentől kezdve lehet beágyazódástól, de attól is, hogy épp most válik le valami, lesz vége a " terhességnek".
Többesélyes a dolog, én mindenképp tesztelnék még. És próbálj meg pihenni, ne erőltesd meg magad!
Ne haragudjatok meg, de sok ilyet olvasok. Mikor tesztet csinaltam, akkor 1-et vettem. Megcsinaltam a tesztet, pozitiv lett. Par nap mulva elmentem orvoshoz. 4 het 6 naposan latta a petezsakot. De ez meg korai volt visszahivott 2 het mulva.
Nem ertem miert kell sorozatot csinalni? Habkivarod az idejey akkot ugyis pozitiv lesz. Nekem a menstruacio elott 3 nappal lett pozitiv. De ha nem birsz varni azt is megertem de akkor egy fajtat hasznalj. Mert csak a felesleges parat csinalod magadnak.
Megjegyzem pozitiv utan felesleges csinalni. Mert egy sajnalatos vetelesnel is meg hetekig lehet pozitiv mire kiurul a hcg. Azt hogy negativnal minden reggel raprobalsz meg meg is ertem.
Első válaszadó vagyok. Én sem szoktam sorozatot ellőni, de megértem a kérdezőt. Sokan idegeskednek ilyenkor, és ha rosszakat olvasnak egy tesztről, megerősítést igényelnek, amit per pill csak egy teszt nyújthat.
Nem ismerem egyik tesztet sem, nálam a rossmannban kapható facelle és Gabriel vált be. (pedig ez utóbbiról is írnak rosszakat)
Mikorra nem várod /vártad?
Pontos a ciklusod?
Szurkolok, hogy baba legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!