35 hetes vagyok és hasam allat fáj kicsit igaz hetek ota tart de most kicsit kevésbé fáj de nem rég voltam pisilni és miután megtöröltem magam töbszöre is pici vér volt a wc papiron ez mitöl lehet?
Tágulási vérzés nekem is ilyen volt csak 39 hetesen de én még akkor is kórházba mentem mert meg voltam ijedve, nehogy méhlepény legyen.. de neked meg 35 hetesen főleg kórház fele kellene tartani vele.
Attól még lehet ártalmatlan dolog de ezt orvos mondja ki.
Nem nyálkás vagy ilyesmi és mikor kitöröltem magam gondoltam ujra át törlöm és halvány kis vér volt a papiron nem lehet h megsértetem.?
.aranyér nem lehet hiszen már csak tudom h a hüvelyemet töröltem vagy a végbél nyilásomat!
Hát ha nem a popódnál volt, akkor be kéne menni a kórházba.
Mert egy egyszerű pisi utáni törléssel nem tudod úgy megsérteni magad, h vérezzen.
Orulok akkor
En is gondolkodtam hogy bemenjek e a dokihoz. De egyszer mar volt ilyen azt mondta normalis megrepedhetett akkor egy hajszaler es az verzett. Lehet most is ez van mert bajom nincs. De figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!