7 hetes és 2 napos vagyok, az imént wc-zés után ahogy megtöröltem magam barnás folyást vettem észre a wc papíron, mintha egy kis alvadt vér lenne?
Az orvosomat délután tudom felhívni, addig is ötletek? :(
Nem görcsölök...
Az ügyeletes nőgyógyászatot hívd fel a kórházban,hogy addíg is mit csinálj! én is 7 hetes vagyok,nekem a pozitív teszttől volt barnás folyásom,az orvos azt mondta,hogy akkor is ha nem görcsölök,napi 3 nospa, 2x1 magneb6 és írt fel 3x2 utrogestan progeszteron pótlást és persze sok pihenés!
Azért én mindíg bementem egy ultrahanga,de a baba szépen fejlődött az ijedség ellenére,javaslom,te is menj be megnéni,minden rendben van-e vele.
És persze ha tudsz írj,hogy mi van veletek!
Nem ijesztgetésből, de nem azonnal jelentkeznek a görcsök vetélés esetén...
Nem feltétlenül jelent gondot, bár az alvadt vér látványától én is kisebb idegsokkot kaptam (el is ment a baba).
Viszont anyukám velem kb. ilyen idős terhesen nagyon-nagyon elkezdett vérezni, már az orvosok sem fűztek hozzá túl sok jót... majd 35 hét múlva megszülettem, 2 hét túlhordás után :)
Mindenképpen pihenj sokat és amint tudsz, menj orvoshoz, bár én a helyedben már most taxiba ülnék és elmennék az első szakrendelőbe sürgős esetre hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!