Induljak az ügyeletre? 8+5 hetes vagyok és most, ahogy megtöröltem magam a wc-n, rózsaszínes lett a papír.
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 22:21
1/20 anonim válasza:
Én mennék, inkább 10x fõlõslegesen, mint egyszer ne és baj legyen. Lehet semmi gond, de az is lehet, hogy igen és akkor hátha tudnak segíteni. (pl. progeszteron hiány) De a legfontosabb, hogy próbálj addig megnyugodni, szorítok, hogy minden ok legyen!
18 hetes (parás) kismama
2/20 anonim válasza:
Én is mennék, drukkolok, hogy minden rendben legyen! Írd majd meg, hogy mi lett!
3/20 anonim válasza:
Igen menjél! Inkább feleslegesen menj, lehet nincs semmi baj, de ha mégis reméljük tudnak segíteni.
4/20 anonim válasza:
Én is bemennék. Reméljük, h csak "emlékező mensid" van és semmi baj nincs.
5/20 anonim válasza:
Igen, indulj!
De ne parázz előre, lehet, hogy semmi baj.
Lehet, hogy rálóg a lepény a méhszájra. (nekem így vot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!