SOS! Barna darabos folyást láttam a papíron, munkából hazaérve, a teszteim pozitívak,4 hét + 1 napos terhes lehetek, ha vagyok, mit csináljak?
Utolsó menstruációtól. Július 29-én volt, ovum 12 napja volt. Már 8. naptól kezdett pozi látszani.
Most nem jön belőlem semmi egyelőre, görcs sincs, csak zsibbadt érzés mindenhol.
Akkor előbb kellett ovudnak lenni .8 nap kevès a beàgyazódàshoz. Az 10-12 nap. De ha igen akkor ez még nagyon korai. Pròbàlj pihenni, de az a helyzet,hogy ha valami baj van akkor ilyenkor nem lehet mit tenni,mert súlyos oka lehet ha nem marad meg a baba.
De tènyleg nyugi sokaknak van mesi idején amolyan emlèkeztető "vérzése" az első hònapokban. Ettől még lehet egy teljesen egészséges terhesség is. Sajnos itt is az idő a megoldàs. Pihenj ne erőltesd meg magad.
1. Nem ìrtad,hogy extra érzékeny tesztet hasznàltàl,mert nyilvàn a vérvétel is előbb kimutatja.
2. Az ovuteszt is lehet hibàs vagy fals pozitìv.
De úgyis minden kiderül pàr nap múlva.
Meg jo hogy mindenki a fogantatas idopontjan vitatkozik, ahelyett, hogy tanacsot adna!
Azonnal vegyel be 2-3 szem magneziumot es minel elobb orvos. Reggel munka helyett maradj otthon, pihenj. Es minel elobb beszelj dokival!
Nekem par eve igy kezdodott a veteles! Szoval a tobbiek nyugodtan vitazzanak csak a fogantatason....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!