Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok, Utroges...

5 hetes terhes vagyok, Utrogestant szedek, Tegnap elkezdtem barnazni, majd ez z atvaltott darabos verzesre, de ugylatom kezd szunni. Kulfoldon vagyok, UH meg nincs lehetoseg. Szerintetek elveteltem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 09:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha UH- ra nincs is lehetőséged, azonnal menj orvoshoz!!Sokan vannak, akik vérezgetnek az elején még terhesen is, reméljük nem lesz gond. De ez nem játék!Nem tudom, hogy baj van -e, de mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet kezdődő vetélés.
2010. febr. 15. 09:06
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ezt nehéz lenne így megmondani, de nem kizárható, mindenesetre sajnos nem jó jel. mindenképpen orvoshoz kellene valahogy eljutnod, hogy vizsgáljanak meg.
2010. febr. 15. 09:06
 3/22 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal,tudjatok mit mondott?"Hat erre most mit mondjak"?Na lyenek itt az orvosok.Most azt varom,hogy a 20.visszahivjon telefonon,es O majd eldonti mi legyen.
2010. febr. 15. 09:13
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szomorú, mindenesetre ne hagyd magad, legyél erőszakos!!!Mindenképpen nézesd meg magad, mert a darabos vérzés az sajnos iszonyatosan rossz előjel. Ne hagyd magad lerázni!
2010. febr. 15. 09:17
 5/22 A kérdező kommentje:
Eppmost telefonalt a korzeti orvos aki berendelt magahoz 10:30-ra,hat kivancsi vagyok,egy korzeti orvos mit tud ten ni ezugyben.
2010. febr. 15. 09:23
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Körzeti orvossal semmire sem mégy....majd írj mi volt,szurkolok!
2010. febr. 15. 09:29
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

igazából barnázásra általában duphasont vagy ultrogestant szoktak felírni. de ez is csak akkor segít, ha hormonelégtelenség a barnázás oka. ha kromoszóma rendellenesség áll fenn akkor azt a vetélést nem lehet megállítani, az a magzat sajnos nem életképes :( de remélem semmi ilyen nem áll fenn. csak azért írtam, hogy tudd, van amikor minden erőfeszítésünk ellenére megtörténnek a dolgok.

remélem minden rendben lesz nálad.

2010. febr. 15. 09:36
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
A darabos vérzés sajnos mindenféleképpen vetélésre utal. A körzeti dokival semmire nem fogsz menni szerintem.
2010. febr. 15. 09:39
 9/22 anonim ***** válasza:
66%

Utolsóval egyetértek.A darabos vérzés vetélésre jellemző.

És a házidoki ebben nem tud segíteni, csak uh, vagy nőgyógy vizsgálat.

2010. febr. 15. 09:52
 10/22 anonim ***** válasza:
Én is jártam már úgy, hogy nem volt lehetőség uh-ra. Azt csináltam, hogy a gugliban kikerestem a hozzánk legközelebb eső 4d fizetős babamozit, mert ott ha fizetsz, akkor rögtön megnéznek és itt vannak a legprofibb gépek.
2010. febr. 15. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!