Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok, Utroges...

5 hetes terhes vagyok, Utrogestant szedek, Tegnap elkezdtem barnazni, majd ez z atvaltott darabos verzesre, de ugylatom kezd szunni. Kulfoldon vagyok, UH meg nincs lehetoseg. Szerintetek elveteltem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 09:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Van valami hír?Izgulunk érted!
2010. febr. 15. 12:21
 12/22 A kérdező kommentje:
hat itt vagyok.Megjartam a korzetit,es tudjatok mit mondott?Csinaljak testet szerdan,ha pozitiv akkor szombaton is,es ennyi.UH nem kuld,mert ugysem latszik semmi.Kozben megjott a progi vereredmenyem amit akkor csinaltak amikor kitudodott a terhesseg,tehat meg a legelejen,es 11.6 lett.Ami nagyon keves es erre azt mondta normalis.Na most mit csinlajak csajok?
2010. febr. 15. 12:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Nincs fizetős ultrahang nálatok?
2010. febr. 15. 13:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Van ,de O is azt mondja kicsi a terhesseg,nem tehetek mast csak varok ket napot es csinalok egy tesztet,ha pozitiv akkor mehetek UH-ra,mert akkor mar 6 hetes leszek.
2010. febr. 15. 13:52
 15/22 anonim ***** válasza:
Butaság hogy nem fog látszani és akkor már megse kell, hogy nézzenek. Nekem 10 nap késés után megállapitotta a doki, hogy terhesség, nagyon pici volt de látszott. Hazamentem elkezdtem vérezni, utána átváltott barnába, másnap reggel mindjárt mentem uh-ra megint, és ott látta a doki, hogy rendben van a baba. Mellesleg vannak gyógyszerek ilyenkor. Hol vagy külföldön? Ennyire nem törődömök? Probálkozz magándokinál. Hiszen pénzért azért megoldható minden.
2010. febr. 15. 15:03
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Remelem minden rendben van veled,nagyon drukkolok hogy megmaradjon a baba!!!

En is kulfoldrol irok, nem tudom hogy te hol vagy, de ahol en vagyok ott is nilyen nemtorodomok az orvosok!!Az a baj hogy mindenki szidja a magyar egeszsegugyet (amit azert teny es valo hogy lehet is), de sajnos a "gazdagabb" allamok sem mindig jobbak, tapasztalatbol tudom!!

Ird meg legyszi hogy mi van veled!!

2010. febr. 15. 21:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, én eüs vagyok és összességében tényleg gáz a magyar eü., de a terhesgondozás nálunk a legjobb színvonalú messze a vidéken!

Kérdező, melyik országban vagy?

2010. febr. 15. 21:34
 18/22 A kérdező kommentje:
Angliaban vagyok.Nem tudom,de a verzes szunik,es most is azert vagyok fent,mert olyan hanyingerem van ,hogy nem tudok aludni.Haaat nemtudom,letezik,hogy darabos verzes ellenere is megmarad a terhesseg?
2010. febr. 16. 00:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?
2010. febr. 17. 20:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Igazabol semmi,voltam az orvosnal,azt mondta varni kell nincs mas megoldas.
2010. febr. 17. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!