SOS! Barna darabos folyást láttam a papíron, munkából hazaérve, a teszteim pozitívak,4 hét + 1 napos terhes lehetek, ha vagyok, mit csináljak?
Alig aludtam az éjjel, folyton felriadtam. Reggel a Gabriel teszt ugyanolyan halvány, mint tegnap, a one step viszont halványabb. Gondolom, ürül ki a hcg belőlem. Éreztem, hogy nem megfelelő ütembeb erősödtek a csíkok. Nődokihoz sem tudtam hova menni, úgy terveztem, ha nem jön meg, és a teszt erősödik, keresek a megyeszékhelyen egy megbízható nődokit, mert akinél jártam párszor és helyben van, nem bízom. Kenetvételt rábíztam, másban sosem fordultam hozzá. Ma amúgy sem rendel.
Szerintem ma reggel már egyre erősödik a vérzés, ez sima menstruáció.
Lelkileg már összetörtem teljesen. Csak a 4. hónap próbálkozás, de évek óta vérzik a szívem egy kisbabáért, ráadásul én hülye szegény kis férjemet is bezsongattam, ő is már teljesen fellelkesült, hogy apa lesz.
Eddig is féltem a vetéléstől, mindentől, ezek után pláne parázni fogok. Ha kémiai terhesség volt, mit tehetnék, hogy ez ne következzen be újra? Szedtem pozi tesztig barátcserjét, ittam cickafarkat ovuig, aztán palástfüvet, tegnap elevitet is vettünk. Kémiai terhességnél segített volna a progeszterob pótlás?
Ha legközelebb ilyen lesz, azonnal menjek kórházba, hátha segítenek?
Már raktam közbe be tampont, és ki is cseréltem, tiszta barna trutyis, nem friss vér, mi a fene lehet ez. A vetélés ilyen színű?
Nagyon sajnàllak kérdező, de ha csak barnàzol és nem görcsölsz nem biztos,hogy nagy a baj. Azért ìrtam,hogy pihenj és egy hét múlva menj dokihoz,mert ha màr szabàlyos petezsàkot làt kapsz gyògyszert.
A többi zseninek meg mégegyszer elmondom,hogy nem ìrnak fel se utrot se duphastont,se semmit első terhességnél a 4. héten!!!! Mert akkor a sok intelligens anyuka nem győzné perelni az orvosokat az életképtelen magzatok vagy épp méhenkívüli terhességek gyógyszeres megtartàsa miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!