SOS! Barna darabos folyást láttam a papíron, munkából hazaérve, a teszteim pozitívak,4 hét + 1 napos terhes lehetek, ha vagyok, mit csináljak?
Elmondod mi volt, pozitiv teszt aztàn vérzés, biztos csinàl uh- t hogy mi a helyzet. Utàna szerintem elküld vérvételre hcg- t nézetni, aminek az eredményével biztos visszahìv és ha úgy gondolja lesz mégegy vérvétel. Ellàt tanàccsal és ennyi.
Ilyen kis terhesség esetén nem szokott probléma lenni. De mindent elmond a doki.
Szóval meg fog vizsgàlni csinàl uh- t és labor.
Nem csináltam, mert elfogytak. Tegnap reggel kétségbeesve elhasználtam az utolsó kettőt, kétfélét egy pisiből. ott a gabriel frissen ugyanolyan, száradva egy árnyalattal, szinte észrevehetetlenül kicsit erősebb, mint előtte nap, a one step inkább gyengébb, semmiképp sem erősebb, mint mondjuk előtte nap.
Persze elkezdtem agyalni, mi van, ha azok közé tartozom, akik vérzés ellenére terhesek, de az eszemmel tudom, nem szabad ebbe beleélnem magam. Férjemnek nem is mondom ezt, tesztelni sem fogok. Szerdán úgyis elmegyek dokihoz. Addigra épp 5 héttel leszek utolsó menstruáció után, ha lenne bármi is, már látnia kéne...
De mondom, nem fogom beleélni magam. Tegnap váratlanul lenyugodtam, igaz, jelenleg még nincs sok lelkesedés bennem a következő próbálkozós hónaphoz, de ovu közeledtével úgyis megint megszáll a gyerekcsinálási láz. :)
Ma már alig van vérzésem, ha nem munkában vagyok, tampont sem tettem volna be.
A többi tünetem fennáll. Napközbeni hőm felment 37.6-ra.
Ma véletlenül találtam egy onestep tesztet, de a másik rendelésből maradt fajtát, nem azt, amivel előzőleg teszteltem, ennél a kontrolcsík vékonyabb.
Úgy, hogy reggeltől kezdve megittam egy csomó vizet és almalevet, olyan erősségű haloványka tesztet produkáltam nemrég, mint a vérzés előttiek reggeliből. Nem kellett volna már kiürülnie 5 nap alatt annak a kevés hcg-nek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!