Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalat az alábbiakról?

Tapasztalat az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Már többször előfordult ez a dolog. A tisztasági betétbe beleszáradt váladék (bocsánat, ha gusztustalan) színe érdekes narancssárga volt, olyan mediterrán narancsos-barackos. Mindig megijedek ilyenkor, hogy vér, de a WC papírral ha alaposan megtörlöm magam akkor látom, hogy gyönyörű tiszta fehér, majdnem átlátszó a váladék. Ráadásul amikor ez a váladék még nedves, akkor nincs színe, csak látszik, hogy nedves. Ez egyébként olyankor fordult elő, amikor a melóhelyre (irodai munkám van) elfeljtettem másik tiszti betétet vinni, mert cserélgetnem kell napközben is. Ilyenkor estére lett mindig a betétnek ilyen érdekes színe, kb 10 forintos nagyságú darabon.

Szerintetek mi a bánat lehet ez? Esetleg reakcióba lép a folyás a betéttel?

MÚlt héten voltam amúgy dokinál, teljesen zárt a méhszáj, a keményedéseken kívül semmi bajom. Arra magnéziumot szedek. A baba mozog rendesen. Jövő hét szerdán megint doki, akkor az fog megvizsgálni, akinél szülni fogok.

Előre is köszi a válaszokat!

27 km

2010. márc. 19. 09:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi neked is. Remélem, tényleg nincs semmi.

Most viszont nagyon fel vagyok fázva. Ilyenkor alulról mindig mosakodni szoktam, egy lavór forró vízben. Tudom, hogy nagyon forrót nem lehetne, de másképp megzápulok. És nem is csinálom, csak egy-két percig. Annyi idő alatt jól átmelegszek és utána nem érzem, hogy rossz alul.

2010. márc. 19. 11:28
 12/17 A kérdező kommentje:

Mit jelent az anionos betét? Úgy érted, hogy olyan a betétem és azért színesedik, vagy hogy olyat kellene vennem, hogy ne színesedjen.

Egyébként ua márkát használom mindig (Carefree), miért nem színes mindig? A cserék miatt?

2010. márc. 19. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Vigyázz, a betét fura dolgokat művel. Nekem kifejezetten büdös volt a nyákom, így gusztustalan, nem az nem használok tisztasági betétet. Nekem is van, hogy előfordul, hogy összeáll, és kicsit más a színe, ki tudja mi lehet ez.

Annak idején, a 18-24. héten volt rózsaszín folyásom, de olyankor a papír volt elszíneződve. Annak az oka a méhszájra rálógó lepény volt, de ez se egyértelmű, hiszen nagyon érzékeny a méhszájam, jöhetett onnan is a vér. 31 hetes kismama

2010. márc. 19. 11:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi neked is kedves utolsó!

A folyásom - ahogy írtam is - teljesen tiszta, már-már tankönyvi. Miután a 6. héten barnáztam, még most is rettegve figyelem. A wc papíron látom, hogy fehéres, szinte átlátszó és semmi szaga nincs. Tehát azt kell hogy gondolja, ez a színes dolog nem a hüvelyemből jöhet, vagy ha igen, akkor már a betéten, valaminek a hatására lesz színes. Vagy a száradás közben lesz az.

2010. márc. 19. 11:51
 15/17 anonim ***** válasza:
googlen írd be és nézz utána: anion betét. ajánlom. dehogyis attól bajod nem lehet, sőt én ezzel foglalkozom. egy kiváló termék, amit rengeteg kismama használ. én is.
2010. márc. 19. 12:04
 16/17 anonim ***** válasza:
ja és még annyi hogy kamillás víz nem lenne-e jobb?
2010. márc. 19. 12:05
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi, ki fogom próbálni!

Amúgy biztos, hogy jobb lenne a kamillás víz, de mire oda fajulnak a dolgok, hogy lavrozok, addigra már annyira sz@r, hogy nem szerencsétlenkedek a kamillával, hanem gyorsan engedek vizet és szó szerint qva jól érzem magam, míg lögybölődök. Aztán van, hogy ezt kétszer is megismétlem 10 percen belül és utána semmi gond.

2010. márc. 19. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!