Ha az AFP nem lesz jó eredményű, mi a teendő?

Remelem egeszseges a babód!
HA (mondom csakisabbanazesetben), ha valami komoly rendellenessége van, el lehet vetetni, de az nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is komolyan megterhelő.
13.heten voltal kombinalt vizsgalaton? Ott milyen eredmenyek lettek?
Bármennyire is szörnyű, és kegyetlennek hangzik, és barmennyire is imadom mar most a kis babócámat, én is megmondtam, hogy ha rendellenessége lesz, nem szulom meg, nem akarom három ember eletet tonkretenni (szomszedomban is, csaladban is lattam hasonlot, szornyu!) DE SOSE LEGYEN ILYEN!!
Ne aggódj!
Masreszt az AFP elavult modszer, gyakran mutat tul alacsony erteket, ha nagyon alacsony, ne aggodj, nem biztos hogy amiatt van!
Köszönöm a válaszokat!!
Jövőhéten megyek erre a vérvételre, úgyhogy még az is azt hiszem két hét, mire meg lesz az eredmény. Ha rossz is lesz még nem aggódom, egyenlőre azt sem tudja belőni 3 orvos és a védőnő hogy hány hetes vagyok pontosan még mindig.
Csak érdekelt amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!