Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor mi a teendő? Valaki...

Ilyenkor mi a teendő? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
37-dik hétben vagyok és már tényleg nagyon nagy aranyerem van (régóta) de most meg fáj is és csunya vérrögös.Úgy félek hogy kipukkan és elvérzek. Az elmúlt 2 hétben nagyon el kezdett fájni és nagy wécézni alig tudok emiatt , erőlködni meg annyira nem akarok a baba miatt mert úgy begörcsölök. Már minden fajta krémet kipróbáltam de nem húzódik vissza és vérrög se múlik el tiszta vörös be van gyulladva az egész. A doki azt mondta majd szülés után elmúlik. hát köszönöm. Ilyenkor mi van?
2011. szept. 16. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem, ahogy a doki is mondta, nem tudsz vele mit tenni, majd szülés után remélhetőleg elmúlik. Gondolom a baba miatt nem nyúlnak hozzá, esetleg majd szülés után, hanem múlna el magától. Addig pedig kenegesd szorgalmasan, akár nagy wc előtt közvetlenül kend be, testápolóval, vagy vazelinnel, hogy annyival is segíts magadon. Jobbulást neked.
2011. szept. 16. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Eddig nem használtál rá semmit? Vannak recept nélkül kiváltható, kismamáknak is ajánlott készítmények erre. Nekem külső volt, Sperti krémet használtam, egy héten belül elmúlt minden, még a nyoma is, pedig nekem is fájt, alig tudtam ülni, még a zuhanyzás is kellemetlen volt ott. Próbáld ki, van krém meg kúp is, lehet neked már kombinálni kéne a kettőt.
2011. szept. 16. 16:30
 3/8 A kérdező kommentje:
UtolsónaK. Már azt is kipróbáltam de nem használt. A reparonnal is kentem , körömvirággal is ...de semmi:( egyre rosszabb
2011. szept. 16. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Varázsdió? Nekem nagyon bevált, hátha neked is segítene valamit.
2011. szept. 16. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is próbáltam mindent, kúpokat, az itt felsorolt összes krémet, mégsem múlt el. Sőt még most is folyton előjön, pedig már másfél éves a lányom. Éppen ma találtam rá erre az oldalra, és nagyon gondolkodom, hogy ki kellene próbálni, csak nagyon drágának találom és még erősen gondolkodom rajta. Nem tudok róla semmit, azt sem hogy terhesen használhatod-e, majd eldöntöd, hogy érdekel-e a dolog vagy sem.

[link]

2011. szept. 16. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van. Tegnap pont kérdeztem a dokit, hogy nem fog-e akadályozni ez a hüvelyi szülésnél. Azt mondta, hogy nem. Hát nem tudom, én azért félek, hogy a nagy erőlködésnél valami gond lesz.:S
2011. szept. 17. 07:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Én is ezért nagyon félek mi lesz majd így a szülésnél a nagy erőlködéstől :(
2011. szept. 17. 12:16
 8/8 joe90210 válasza:
Esetleg írass hashajtót!
2011. szept. 24. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!