Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek érdemes UH előtt...

Szerintetek érdemes UH előtt csokit enni vagy kólát inni, hogy virgoncabb legyen a baba?

Figyelt kérdés
Tényleg felébrednek ettől a babák, vagy ez csak mende-monda? Nagyon szeretném, ha meg tudná mondani az orvos a nemét a következő UH-n, ezzel rásegíthetek kicsit, hogy mozgékonyabb legyen és több esélyünk legyen látni?
2015. nov. 3. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Hát figyu, mit veszíthetsz? :) Én ettem babamozi előtt fél órával egy müzliszeletet, nem aludt, de hogy ettől-e... Sokminden mástól is függ, hogy látszik-e leginkább a korától, hogy elég nagy-e már, meg a testhelyzetétől. Hány hetes vagy? 18-20 hét alatt még úgy állj hozzá, hogy ha látják, szupi, ha nem, akkor majd legközelebb.
2015. nov. 3. 11:02
 2/9 A kérdező kommentje:
16 hetes vagyok
2015. nov. 3. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

ha 100%-os gyümölcslevet ittam, attól mindig felpörögtek. De sokan mondták a csokit, szőlőcukrot stb is. Szerintem nem mendemonda, hiszen ezektől átmenetileg megemelkedik a vércukorszint.

Nekem egyébként az első gyerek annyira bujkált, meg takargatta magát, hogy csak a születésnél derült ki, hogy kislány. Pedig minden vizsgálaton ébren volt, mocorgott, bukfencezett, csal éppen nem tudták elkapni a szonográfusok a pillanatot hogy megállapítsák. A kisebbik meg már a 12 hetes Uh-n premier plánban mutogatta magát, pedig aludt. Még nekem is egyértelmű volt, hogy fiú :) Ő az arcát takargatta sikeresen egész idő alatt, összesen 14x uh-ztak, de mindig belefordult a méhlepénybe, vagy odaszorította a két karját és sose láttuk az arcát. Az orrcsontot is saccperkábé mérték meg :O

2015. nov. 3. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

A kérdéshez: ezt a 37 héttől lévő CTG-hez szokták javasolni a bábák.

Ilyen korai időpontban még nem működik szerintem.

2015. nov. 3. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Cukros dolgoktól valóban felpöröghetnek, bár ez gyerekfüggő is szerintem, az enyém már a 10 hetes uh-n is állandóan mozgott, pedig nem is tudom, ettem-e egyáltalán előtte valamit, és a 19.hetin se lehetett lelőni, meg úgy általában sem. Most se hagy dolgozni:D

24 hkm

2015. nov. 3. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindig kavet ittam előtte. Mástól nem indult be - persze én egyébként is kávézok és kávéztam is, szóval úgy időzítettem, hogy ultrahang és ctg előtt igyak, ha menni kellett.
2015. nov. 3. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ettem előtte eddig mindig csokit, és nagyon fickàndozott, a doki is mondta, hogy mozgékony gyerek :D
2015. nov. 3. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdés mennyire aktív a babád. :) Én sosem ettem semmi cukrosat az UH-k előtt, mert állandóan mocorog és könnyen felébred. :) De sok ismerősöm mondta, hogy nekik a csoki segített! :)
2015. nov. 3. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
4. jól írja. Ctgnél ez nállam bevált. Attól, hogy mocorogni fog még nem bizti, hogy mutat is valamit. Nekem 18 hetesen mondták meg. Próba szerencse!;-)
2015. nov. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!