Szerintetek érdemes UH előtt csokit enni vagy kólát inni, hogy virgoncabb legyen a baba?
ha 100%-os gyümölcslevet ittam, attól mindig felpörögtek. De sokan mondták a csokit, szőlőcukrot stb is. Szerintem nem mendemonda, hiszen ezektől átmenetileg megemelkedik a vércukorszint.
Nekem egyébként az első gyerek annyira bujkált, meg takargatta magát, hogy csak a születésnél derült ki, hogy kislány. Pedig minden vizsgálaton ébren volt, mocorgott, bukfencezett, csal éppen nem tudták elkapni a szonográfusok a pillanatot hogy megállapítsák. A kisebbik meg már a 12 hetes Uh-n premier plánban mutogatta magát, pedig aludt. Még nekem is egyértelmű volt, hogy fiú :) Ő az arcát takargatta sikeresen egész idő alatt, összesen 14x uh-ztak, de mindig belefordult a méhlepénybe, vagy odaszorította a két karját és sose láttuk az arcát. Az orrcsontot is saccperkábé mérték meg :O
A kérdéshez: ezt a 37 héttől lévő CTG-hez szokták javasolni a bábák.
Ilyen korai időpontban még nem működik szerintem.
Cukros dolgoktól valóban felpöröghetnek, bár ez gyerekfüggő is szerintem, az enyém már a 10 hetes uh-n is állandóan mozgott, pedig nem is tudom, ettem-e egyáltalán előtte valamit, és a 19.hetin se lehetett lelőni, meg úgy általában sem. Most se hagy dolgozni:D
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!