Szerintetek mikor érdemes a 12 heti és a 18. heti uh közt elmenni egy 4D-re a baba neme miatt?
Szia, mi is két fiú után kislányra vártunk!
14.
19.
20. héten fiút tippeltek. de senki nem mondta tutira!
ezért elmegyünk 20+5.hetesen 4Dre! ott majd elhiszem amit mondanak :)
12.héten úgy vártam,h megmondják a kórházban,de nem. azt mondták,amdj a 20.héten megtudom...
ja és ezután az uh.-után, 12+1.hetesen,elmentem 4Dre,de nem tudták megmondani ott sem...
várom a vasárnapot :)
Szia! 2 kisfiú után mi a 16.-ik héten mentünk el a harmadik babánál. Utána voltunk még 25 hetesen is.
Nagyon szuper élmény volt mind a kettő. A harmadik baba olyan szépen megmutatta magát, ahogy illik :)
Ő is kisfiú lett.
Most várom a negyediket, ő meglepi baba lesz. Majd szülésnél kiderül a neme :)
3.-válaszoló vagyok.
Én is a fiúkkal a 27-28.héten voltam 4D-n.
de most mivel én sem fizetek havonta a dokimnak, így belefér,h elmenjek többször 4Dre!!
remélem vasárnap kiderül a neme nekünk is!!!!
nagyon várom már!!
persze,h élvezetesebb idősebb korban elmenni,de nem nagyon értik meg,azok akik az első vagy második babájukat várják,hogy ez most nekünk más.pláne mert van két egynemű gyerekünk!!
én maximálisan megértelek,hisz ugyan ebben a cipőben járok! létező összes jóslást megcsináltam már,mind lány jött ki,de uh-k szerint elvileg fiú...
Gratulálok a friss pozi teszthez :
MAgán dokihoz járok,csak nincs még szakvizsgája és addig nem rendelhet magán úton! kórházba hív be, ott vizsgál!! ezért is remélem, elnézte a baba nemét!!! :) mert ő is tippelt a 14 és 19.héten.
20.héten meg a főorvos,csak azt mondta,hát...fiú,hát nézessem meg legközelebb is... köszönöm a drukkot,de így,h 2 doki is fiúnak tippelte,már nem reménykedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!