Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mikor érdemes a...

Szerintetek mikor érdemes a 12 heti és a 18. heti uh közt elmenni egy 4D-re a baba neme miatt?

Figyelt kérdés
2 fiú után már nagyon kiváncsiak leszünk a nemére ha esetleg nem fogják látni a 12.héten akkor mikor menjek?
2015. febr. 11. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Én várnék a 18.heti uh-ra hátha ott megmutatja magát és akkor nem kell kibobni egy csomó pénzt. Ilyen korán úgysem látni sok mindent. Bár nálunk ki van írva hogy a 18.heti uh-n ne kérdezzük a nemét úgysem mondjàk meg mert nem azért van az a vizsgálat.
2015. febr. 11. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Szia, én a 16. héten voltam ugyanezért, megérte, teljesen biztosra meg tudták mondani, hogy kislány :) Nekem egyébként a 12 hetesen nem tudta megmondani a kórházban a szonográfus, ő javasolta, hogy ha nagyon nem bírom ki és hamar tudni szeretném, 16 hetesen érdemes menni, mert akkor már elég jól látszik, ha mutatja, akkor elég biztosra tudják mondani. Hallgattam rá, igaza volt :)
2015. febr. 11. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia, mi is két fiú után kislányra vártunk!

14.

19.

20. héten fiút tippeltek. de senki nem mondta tutira!

ezért elmegyünk 20+5.hetesen 4Dre! ott majd elhiszem amit mondanak :)

12.héten úgy vártam,h megmondják a kórházban,de nem. azt mondták,amdj a 20.héten megtudom...

ja és ezután az uh.-után, 12+1.hetesen,elmentem 4Dre,de nem tudták megmondani ott sem...

várom a vasárnapot :)

2015. febr. 11. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
16 hetesen mentem sima uh-ra maganrendelesre 2000 ft volt,19 hetesen genetikain tippeltek fiura, 26 hetesen 4d uh-n 100% fiu :-) inkabb kesobb menj 4d babamozi 7000 ft, es minnel kesobb mesz annal "szebb" !
2015. febr. 11. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogyha később megyek szebb mivel az első kettővel 27hetesen mentem de most nem járok magán dokihoz és ezt a pénzt rászánom! :)
2015. febr. 11. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! 2 kisfiú után mi a 16.-ik héten mentünk el a harmadik babánál. Utána voltunk még 25 hetesen is.

Nagyon szuper élmény volt mind a kettő. A harmadik baba olyan szépen megmutatta magát, ahogy illik :)

Ő is kisfiú lett.

Most várom a negyediket, ő meglepi baba lesz. Majd szülésnél kiderül a neme :)

2015. febr. 11. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:

3.-válaszoló vagyok.

Én is a fiúkkal a 27-28.héten voltam 4D-n.

de most mivel én sem fizetek havonta a dokimnak, így belefér,h elmenjek többször 4Dre!!

remélem vasárnap kiderül a neme nekünk is!!!!

nagyon várom már!!

persze,h élvezetesebb idősebb korban elmenni,de nem nagyon értik meg,azok akik az első vagy második babájukat várják,hogy ez most nekünk más.pláne mert van két egynemű gyerekünk!!

én maximálisan megértelek,hisz ugyan ebben a cipőben járok! létező összes jóslást megcsináltam már,mind lány jött ki,de uh-k szerint elvileg fiú...

2015. febr. 12. 09:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó!Nagyon szoritok neked hogy lány legyen majd ird meg!Nekem mondjuk még ez odébb van mert még csak vasárnap teszteltem pozit csak már ezen gondolkodom előre tudod ilyenkor két gyerek mellett mindent meg kell előre szervezni! :) Te miért döntöttél a mellett hogy nem jársz magán dokihoz?
2015. febr. 12. 11:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok a friss pozi teszthez :

MAgán dokihoz járok,csak nincs még szakvizsgája és addig nem rendelhet magán úton! kórházba hív be, ott vizsgál!! ezért is remélem, elnézte a baba nemét!!! :) mert ő is tippelt a 14 és 19.héten.

20.héten meg a főorvos,csak azt mondta,hát...fiú,hát nézessem meg legközelebb is... köszönöm a drukkot,de így,h 2 doki is fiúnak tippelte,már nem reménykedem!

2015. febr. 12. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!