Hány hetesen érdemes elmenni 4D ultrahangra?
Figyelt kérdés
Ki hány hetesen volt 4D UH-n? Mikor érdemes? 21. hetet taposom, és sajnos még nem tudjuk a baba nemét,pedig nagyon szeretnénk tudni. Persze nekem is mondogatják a has formából és a kajákból, hogy lányra utal, aminek örülnék is... de látni is szeretném :) Várom a tapasztalatokat, milyen élmény volt látni a kicsit?2015. máj. 9. 16:13
1/6 anonim válasza:
Szia en 16+5 hetesen voltam minden csoda szepen latszodott 100 szazalek kisfiu :)
2/6 anonim válasza:
19+4 hetesen voltunk, letudtuk egyben a genetikai uh-t is! Igaz ez 5d volt de nagyon szépen lehetett látni! Nagy élmény volt!:) a neme is látszódott, de azt tudtuk már hamarabb is! 😃
Azt mondják max 28-30 hetes korig érdemes elmenni ilyenre.
Mi biztos elmegyunk még egyszer!:)
3/6 anonim válasza:
22-26 között érdemes szerintem. Én 24 és 28 hetesen voltam, a 24 hetesen gyönyörűen látszott minden, a baba is egészben, a 28 hetesen már csak részletekben tudtuk megnézni, persze az is nagy élmény volt, de a 24 hetes 'látványosabb'.
4/6 anonim válasza:
12. héten voltunk 4d-n, mert (nem a babáról, a méhem egyes részeiről) jobb minőségű kép kellett egy kezelés megállapításához, és már akkor is csoda helyes képek lettek róla, és nyilvánvalóan látszott, hogy kisfiú :) Voltunk aztán 26. héten is, azon is szépen látszott, de már nem úgy egyben, ahogy az elején, csak bizonyos részeiről tudtunk képet kapni, már nagy volt hozzá.
5/6 anonim válasza:
Szerintem bármikor élmény.
Mi 15, 25, 32 hetesen voltunk, és mindegyik szuper volt. Nekünk a 32 hetes sikerült a legjobban, pedig a 24-28. hét között ajánlották leginkább.
15 hetesen a nemét is meg tudták mondani. Itt még aprócska volt, de ez nagy élmény volt.
6/6 anonim válasza:
24-28
ilyenkor már kerekedik a kis arcuk, szép képek készulnek. persze a legjobb képek,- a kis pofijukrol a 30. hét után készulnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!