18 hetesen érdemes már 4D ultrahangra menni?
Ha csak mozizni szeretnétek, akkor nem. Mi 23 hetesen voltunk és még az sem volt az igazi. Egy képünk lett végül, mert a többin nem igazán kivehető a baba. Nem is elég husik még ilyenkor. De csak ekkor volt lehetőségünk menni.
Az első babával a 26. hét környékén voltunk, na az már nagyon jó volt. Szép képeket tudott csinálni a szonográfus.
Ha kibírjátok, akkor a 26. hét előtt szerintem ne menjetek. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Még a vége felé is szeretnénk menni majd, csak a párom sajnos lemaradt a 12 heti ultrahangról és legközelebb csak 20 hetesen kell mennünk. És szeretném , ha ő is látná a picit, sajnos úgy dolgozik, hogy napközben nem nagyon tud vizsgálatokra jönni velem. És én is kíváncsi vagyok, pl a nemére, meg szeretném látni, mert 12 hét és 20.hét között semmilyen más vizsgálatra nem kell mennem, most vagyok a 15 héten és még nem érzem a babát mozogni, szóval kicsit meg is nyugtatna, hogy minden rendben van vele, ha látnám.
Szia
Mi voltunk 17hetesen,aztán 30hetesen. Ég és föld a kettő :D
Arra jó a 18hetes 4d,hogy esetleg megmutassa herceg,vagy hercegnő,illetve,hogy minden rendben van-e. sajna másra nem mert nagyon-nagyon vékonyak még olyankor :)
38hkm
Szerintem igen,főleg ha még mentek majd később.
Mi most voltunk,akkor voltam 16hetes 5napos.Szuper volt.40db képet készitett a hölgy róla,nagyon aranyosak lettek,olyan pózókba volt,hogy hihetetlen... :) Itt megerősitették azt,amit a 12.héten mondtak,hogy kislány :)
A28.hét körül mi is megyünk még egyszer.Az elsőnél is 2x voltunk,16 hetesen,meg 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!