Hogyan mondjam meg neki, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
36 éves nö vagyok.Van egy élettársam, akivel együtt élek hosszabb ideje.Én nagyon szeretnék már gyereket, ö nem akar.Nemrég teszteltem pozitívat, 2 év után. Meg akarom tartani a babát,ez nem kérdés!!! A kérdés csak az, hogyan közöljem finoman vele, elkerülve a komoly vitákat.Nem az a fajta férfi, Aki csak úgy lelép, egy vita után, sokmindent "túléltünk" már az évek alatt. De a gyerekkérdés mégis komoly dolog. ITT olvastam az oldalon, sokan kis cipöt vesznek és azt csomagolják diszdobozba, de az más helyzet, ott a férfi is várja a babát. Már az is megfordult a fejemben, hogy a szülésig titkolom, csak a babát fogom megmutatni.....egy biztos, nem örül majd a hirnek...2015. nov. 2. 16:32
21/27 anonim válasza:
Kétgyerekes pasival álltál össze, ne csodálkozz, h nem akar harmadikat. Itt neked kellett volna okosan cselekedned és továbbállni már rég. Most az van, h gyakorlatilga rátukmálod a pasira a 3. gyereket, pár hónap múlva jössz sírni, h képzeljük már el, nem segít terhesen cipelni, takarítani, stb. Aztán a szülés után meg hogy nem kel fel a babához és hopp, nincs még egy éves a baba, ti meg már nem vagytok együtt.
22/27 anonim válasza:
...azt meg csak úgy megjegyezném, mi van, ha azt gondolja, nincs elég pénze 3 gyereket eltartani és ezért áll meg kettőnél?
ezt a mondatot nem értem:
"Nemrég teszteltem pozitívat, 2 év után."
Akkor most te 2 éve titokban próbálkoztál teherbe esni, mikor ő nem akart gyereket???? Átverted őt, azon se csodálkoznék, ha kitenne az utcára.
23/27 anonim válasza:
Na igen, eleg sok kerdes felmerul ezzel a titokzatos teherbeesessel kapcsolatban, csak kar, hogy a kerdezo mar nek fog valaszolni, mivel nem olyan valaszokat kapott amilyet vart.
24/27 A kérdező kommentje:
19:32-es: Nekem is egészségügyi problémáim vannak, nögyógyászati, igy a teherbe esés esélye nagyon kicsi volt. Azt is tudom, ha ezt a babát elvetetem,valószinü soha többet nem leszek terhes újra. És még annyit hozzá, van egy barátnöm, Aki 35 évesen volt hasonló helyzetben. Ö az abortusz mellett döntött. 42 évesen ismerte meg azt a férfit, Aki akar gyereket, de már késö, mert idén múlt el a mensese....anyámnak is elmaradt a 40es évei elején. Most meg a vállamon sirja Ki magát és pszihológushoz jár a depressziója miatt, most bánta meg, hogy elvetette azt a babát...
2015. nov. 3. 11:58
25/27 A kérdező kommentje:
Néha az életben az ember kerül olyan helyzetbe, hogy nagyon nehéz döntést kell hoznia, a korom és egészségi állapotom miatt tudom, nem lesz több lehetöségem a teherbe esésre. 40 fölött meg már mensesem se lesz, anyu is igy volt. Van tehát 3-4 évem max. De hogy rátalálok a tökéletes apára akitöl teherbe is esek, még 40 elött, arra kisebb esélyt látok, mint arra, most megtartom ezt a babát és késöbb, ha vége is lesz a kapcsolatnak, majd tartok egy másik barátot. Ez utóbbi még kivitelezhetö. De nem 43 évesen akarok rájönni, hogy ez a baba volt AZ egyetlen lehetöségem az életben,és csak sirni ahogy a baratnöm teszi. Úgy bánja már, mint a kutya, azt az abortuszt.....
2015. nov. 3. 12:08
26/27 anonim válasza:
Aham, értem már. azért vágtad át a pasidat, mert anyádnak 40 évesen elmúlt a menzesze. Világos.
27/27 anonim válasza:
Nézd kérdező,gerinctelen dolog volt átvágni a pasit,és számolj azzal,hogy egyedülálló leszel.De mivel az első oldalon írtad,"van saját lakás,kocsi,pénz a számlán",így ez neked nem lesz probléma.Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!