Hogyan mondjam meg neki, hogy terhes vagyok?
Szia!
Akkor miért vagy vele, ha tudod, hogy ő egyáltalán nem szeretne babát, Te pedig igen?
Szép kilátások...
Szülésig titkolni??? És azt hogyan gondoltad,ha az élettársad,tehát együtt laktok??? :-)
36 évesen több sütnivalód is lehetne!
Bár most elképzeltem,hogy a pasid vak és egyszer csak beszaladsz a szobába,hogy elfolyt a magzatvíz,ő meg csak les,mint hal a kádban...:-D
Gondolom, ha annyira nem akart volna tényleg gyereket, akkor védekezett volna rendesen, úgyhogy így járt. Én leültetném, és közölném vele, hogy a védekezés nélküli (vagy ha óvszer/tabletta mellett fogant, akkor amelletti) együttlétünk következménye, hogy babát vársz. Nem csinálnék belőle nagy meglepi hangulatot ilyen helyzetben kiscipővel, ahogy te is írod, hiszen ő nem akart gyereket (amit mondom, nehéz úgy elhinni, hogy nem védekezett rendesen).
Szimplán elmondanám neki a tényeket, hogy ez van, és mielőtt még elmondanád, hogy meg akarod tartani, azért várd meg, hogy mit reagál, hogy ha lehet, akkor ez közös döntés lehessen. 6-8. hét között nagyon sokaknál jön a hányinger/hányás, úgyis rá fog jönni, fölösleges szerintem titkolni, és jobb is talán, ha előbb kiderül, hgy ő hogyan gondolkozik erről. Lehet, amúgy, hogy nem fog annyira rosszul reagálni, hiszen mégis csak az ő gyereke is. 7. héten a magzatok már nagyon sok mindent érzékelnek, és képesek pl. odébbmozogni a tű elől... De reméljük, van annyira intelligens és tájékozott, hogy nem egy darab sejtcsomónak tekinti addig, ameddig a hasadban van.
A kérdésed utolsó részénél elgondolkodtam egy pillanatra, hogy kamu-e a kérdés. Igazán kíváncsi lennék rá, hogy tervezted eltitkolni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!