Miért nem örül senki a harmadik lányunknak?
Harmadik babánk is kislány lesz, elegem lett a sajnálkozó reakciókból. Nem baj, csak egészséges legyen, majd a negyedik fiú lesz....
Tudom nem kellene magamra vennem, de senki sem tekint különleges, egyedi kisemberként rá, csak mert már van két nővére? Agyrém.
Akiknél szintén egynemű gyerekek vannak, hogyan viseltétek ezeket a reakciókat? (vagy csak az én rokonaim/ismerőseim ilyen taplók és van aki nem kapott ilyen megjegyzéseket?)
ÉN a fordítottját éltem meg, tudom mit érzel.
nekem 3 fiam van, kis korkülönbséggel.
Az elsőnél öröm volt. A másodiknál mindenki meg volt róla győződve, hogy lány lesz. Én éreztem, hogy fiú :)
Azt mondták nem baj, majd a 3. baba lesz lány.
terhes lettem a 3. babával, de mi nem lányt akartunk hanem GYEREKET! Mindegy, hogy fiú-lány, csak jöjjön az újabb baba.
Akkor megkaptuk, hogy csak azért vállaltuk a 3. babát, mert lányt akartunk volna és sajnáltak ,mert fiú lett.
Utáltam! Azt is aki mondta, a sajnálkozó tekinteteket, az összesúgásokat, a hunyorgást...a peeerszeee...hogggyneee...elhiszem, hogy örültök, hogy a 3. is fú megjegyzéseket!
Le vannak tojva, én büszkén feszítek a 3 fiammal :) és nagyon örülök, hogy így alakult!
Nehéz nem foglalkozni ezekkel a megjegyzésekkel, de nem tehetsz mást!
Az a személy, aki nem tud veletek örülni, nem ér annyit,hogy rossz kedved legyen miatta!!!
Egy 3 kisfiús anyuka :)
Köszönöm! :) <3 De aranyos vagy! :) Teljesen igazad van. Azóta próbálok nem törődni a negatív reakciókkal, büszkén az orra alá dörgölöm mindenkinek, hogy igen, a harmadik is kislány lesz. :) Akinek nem tetszik, dolgozza fel! ;) :D
Nagyon Köszi mindenkinek a válaszokat!! És mindenkinek örömökben gazdag gyermeknevelős éveket kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!