Miért nem örül senki a harmadik lányunknak?
Harmadik babánk is kislány lesz, elegem lett a sajnálkozó reakciókból. Nem baj, csak egészséges legyen, majd a negyedik fiú lesz....
Tudom nem kellene magamra vennem, de senki sem tekint különleges, egyedi kisemberként rá, csak mert már van két nővére? Agyrém.
Akiknél szintén egynemű gyerekek vannak, hogyan viseltétek ezeket a reakciókat? (vagy csak az én rokonaim/ismerőseim ilyen taplók és van aki nem kapott ilyen megjegyzéseket?)
Te örülsz neki nem? Akkor már nem lehet azt mondani, hogy senki sem örül:)
De értem persze a lényeget, jól esne neked, ha mindenki izgatott lenne a nemétől függetlenül, mint egy ,,ja, még egy lány". Van, ahol már az elsőnek sem örülnek a rokonok, ismerősök, de nem nekik szülöd szerencsére, és nem is nekik kell felnevelniük.
Addig, ameddig te örüls neki, szerintem nincs ezzel semmi gond, mindenkinek lehet saját véleménye. Ne hagyd, hogy ez elbátortalanítson, örülj neki nyugodtan. Gratulálok egyébként!
Neked kell örülni,nem másnak!
A többi meg le van sz..rva!
Igen, a Férjem és én persze örülünk neki nagyon, csak emlékszem a reakciókra az első kettőnél. Most tényleg úgy reagált a közeli családunk is, ahogyan Írod, ja még egy lány.
Meg amikor azt kérdezik: És apuka mit szól, mondom természetesen örül...jön a bájvigyor, hiszen ki hinné el, hogy örülhet az apja neki is??
Köszönjük a gratulációt! :)
Ne foglalkozz senkivel! Szerintem sokkal jobb a 3 lány mint a 3 fiú! ;-)
Én nagyon szeretnék 3 kislányt!
Én két fiút, egy lányt szeretnék, aztán majd annak fogunk örülni, amit "oszt a gép":D Mintha ezt el lehetne dönteni. Egyébként meg miért lenne különb bármelyik nem is a másiknál? Mondjuk én egy ilyen kérdésre, amit írsz a kommentedben, hogy ,,apuka is örül-e", tuti egy idő után nem tudnám megállni, hogy azt ne mondjam, hogy ,,nem, apuka csak úgy volt hajlandó összehoznia harmadikat, ha garantálom neki, hogy ellenkező nemű lesz, úgyhogy most nem tudom, mi lesz.":D
1-es voltam
Ne is mondd! En most varom a 3. babat 2 fiu utan. Kb 95% az esely a fiura (megerzes), de meg nem tudjuk a nemet.
Es sorban hallom mindenkitol, hogy "nah, hatha most lany lesz, ugye abban biztok?"
Most erre mit mondjak? Hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem orulnek a lanynak, de a fiaimat is szeretem es hiaba mindketto fiu, teljesen kulonbozo a szemelyiseguk, nem egymas masai. Imadom oket es a harmadik gyereket is epp ugy fogjuk, mindegy, hogy fiu vagy lany lesz.
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)
Utolsó, igen pontosan elhangzott az is, hogy csak fiú lehet a harmadik. Hát pont nem. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!