Harmadik, vagy tobbedik babaval hamarabb lett pocakotok?
A harmadik babat varom, meg csak a 10. hetben vagyok es rendesen eszreveheto a pocakom. Nyilvan nem hatalmas, csak ahhoz kepest nagy, hogy az elso ket gyermekemmel nekem kozepidoig alig latszott valami, utana sem lett nagy hasam.
Konkretan a 2. babarol a 17. heten szoltunk a csaladnak es senki sem vette eszre addig, pedig foleg testhezallo ruhakat hordok.
Most meg mar teljesen egyertelmuen latszik.
Vekony vagyok, nem hiztam, puffadok valamennyire, de nem durvan. Kicsit meglepo, arra szamoltam hogy 20-25. hetig most sem lesz szuksegem terhesruhara, ehelyett a farmeromat alig tudom begombolni es rettenetesen kenyelmetlen is, mar most leggingsben vagyok allandoan, vagy harisnyaban ruhaval.
Ez igy normalis? Vegig nagyobb lett nektek a hasatok, vagy azert idovel lassul ez a korai novekedes?
Tisztaban vagyok vele, hogy a baba ilyenkor meg pici es a mehem is, ezert nem ertem a dolgot.
Koszonom szepen a valaszokat. Akkor ezek szerint ez igy rendben van. :)
Kicsit furcsan erzem magam miatta, nem szamitottam erre es kulonos, hiszen a baba meg annyira picike...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!