Kinek hány nap késés után mutatta ki a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 10:33
11/20 anonim válasza:
Az előző vagyok, még az jutott eszembe, hogy nem is kell sokat késnie a menstruációnak, hogy kimutassa a teszt, mert a beágyazódás befejeződik a várt menstruáció kezdetére, így akkor már kimutatható teszttel a terhesség.
12/20 A kérdező kommentje:
Nekem ma késik 6. napja. A tegnapi és a hétfői tesztem is negatív :( Hétfő óta enyhén barnázgatok :(
2010. márc. 18. 12:24
13/20 anonim válasza:
Még mindig az előző kettő hozzászólója vagyok. Nekem is volt, hogy késett 5 napot, tutibiztos voltam benne, hogy megjön, csomó tesztet csináltam, menstruációnak híre-hamva se volt, és mivel nem szokott ennyit késni, szentül hittem, hogy terhesnek kell lennem, csak a tesztek tévednek. De hát nem, megjött utána 1 nappal később. A várt menstruáció napjától, ha terhes vagy, akkor a hcg szint egyre emelkedik, és a tesztek meg elég érzékenyek, ki kéne, hogy mutassák. Ha nem jön meg, akkor irány az orvos! Rendszertelen egyébként a menstruációd?
14/20 anonim válasza:
na, elrontottam, szóval tutibiztos voltam benne, hogy terhes vagyok és NEM jön meg.
15/20 anonim válasza:
Én 5 nap után teszteltem és erős pozitív volt már akkor.
16/20 anonim válasza:
Szia!, nekem nemvárt után 9 napra mutatott +, pont ma reggel:-)), előtte vas. és csüt. is - volt. valószínű egy késői peteérésem lehetett a hőm. is erre utal, persze már így utólag:-)
17/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves utolsó! :) Milyen jó neked :))
Rendszeres volt eddig, 28 napos...
2010. márc. 18. 13:57
18/20 A kérdező kommentje:
Most olvastam itt, hogy az E-vitamin segíthet a menzesz meghozásában.
Én kb 3 hónapja szedek minden nap E-vitamint, 1000 mg C-vitamint és folsavat.
Talán van remény?
2010. márc. 18. 14:32
19/20 anonim válasza:
A bogyó abbahagyása után 35nap körüli volt annó, de most hónapok óta 33nap, percre pontosan számíthattam rá, vagyis nemvártam:-)
20/20 nini24 válasza:
Nekem nem késett még. Jan 19én kellett volna megjönnie, aznap olyan furán éreztem magam, és délutáni teszt halvány pozitívat mutatott :) Pár nap múlva a T csík előbb kijött, mint a kontroll csík! :)
12+5 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!