Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt így már valaki? 1 hetes...

Volt így már valaki? 1 hetes késés, minden tünet megvan nagyjából, de a teszt negatív!

Figyelt kérdés
Kivel volt úgy,hogy csak egész későn tesztelt pozitívat?
2010. jan. 10. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:

csinálj még egy tesztet, mert lehet, hogy rssz volt a teszt, vagy válassz érzékenyebbet!!!

ismerek olyat, akinél még a vérvétel sem mutatott ki konkrét válazt, azt mondták neki a dokik, h valószínű, h elvetélt csak nem vette észre, majd utána rá 2-3 hétre az UH-n tt volt a petezsák a pulzáló szívecskével:)

2010. jan. 10. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem!!!:)))Okt. 25.-én kellett volna megjönnie!Nov 2.-án negatív teszt!Majd nov.8.-án pozitív!Nem középidőbe,hanem közvetlenül mensi előtt estem teherbe!Így egy hetes csúszást még nem mutatott ki a teszt!!!Majd írd meg mi lett:)))
2010. jan. 10. 15:12
 3/4 A kérdező kommentje:
jaj de jó! :) én ma csináltam még egy tesztet,az is negatív lett. :( tényleg nem értem. az orvosom azt mondta attól még lehet terhesség, teszteljek 1 hét múlva. Dehát hogy bírjam ki addig??? :D
2010. jan. 10. 21:39
 4/4 anonim válasza:
Igen!
2010. jan. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!