Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt újdonsült kismamák?

ReniAdam kérdése:

Vannak itt újdonsült kismamák?

Figyelt kérdés
Hányadik baba? Mennyi idő alatt sikerült? Hányadik hétben vagytok? Hogy érzitek magatokat? Mit láttatok utoljára az ultrahangon?

2015. okt. 27. 11:14
1 2
 11/16 anonim válasza:

Én is jelentkezem! :)

Második baba, mindkettő elsőre sikerült. Mensi szerint 7hetes, viszont késői peteérés... És iszonyatos ez a 0-24 rosszullét hányással 😞

2015. okt. 27. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! Itt vagyok én is 😊, 8.hetes vagyok. Remélem ő marad. 6.terhességem, a 4. baba született meg egyedül. 6 hetesen voltam uh-on akkor 1 mm volt a baba és 12 mm a petezsák. 9 hetesen megyek vissza, remélem fejlődik 😊
2015. okt. 27. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Uh hát így ez komplikált igen:-( biztosan rossz lehetett neki, ugyanakkor megértem hogy te pedig örülsz. A családi viszályok nagyon nem jók, sokáig nem fogadtak el engem sem a családban (az én családom befogadó volt a férjemmel).

Üdv a többi kismamának is!:-)

2015. okt. 27. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ó, hát én is úgy érzem, hogy csak engem érdekel a baba :) Hiába első. Bár a párom nagyon örül neki, meg a nagyszülők is, de a dokik, védőnők le se sz.rnak és hülyének néznek, amiért izgatott vagyok-én legalábbis így érzem :)
2015. okt. 27. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én 11 hetes vagyok.A rosszullétek nálam alábbhagytak,jelenleg jól érzem magam.Jövőhét szerdán megyek kombinált tesztre.Második baba,de izgulok.Kedves kérdező érdekes ,de én is így érzem ahogy te.Szinte számításba se veszik,hogy jön a kis tesó,igazából senki nem kérdezi,hogy vagyok mi van a vizsgálatokkal stb...Én nem értem miért!!Érdekes.A kisfiamnál nem így volt.
2015. okt. 28. 08:13
 16/16 maister25 válasza:
Szia én 19. Hétben járok 3.ik terheség 2.ik baba az első ikrek lett volna de elment sajnos.Holnap megyek uh ra remélem már kiderül mi lesz a neme a manonak :)
2017. ápr. 10. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!