Melegfrontnál tényleg gyakoribbak a vetélések?
Amikor elment az előző babám (hat hetes), a doki csak ennyit mondott: hát igen, a melegfront.. kijelenthet ilyet orvos? Van ennek valóságalapja? Most is hat hetes vagyok, és hétvégére melegfrontot mondanak, görcsölök kisebb-nagyobb megszakításokkal (de lehet,hogy tágul a méhfal, és Utrogestant is szedek, meg magnéziumot.)
Néha nagyon félek, ráadásul dolgoznom kell,a főnököm nem is tudja hogy terhes vagyok. És tényleg érzékeny vagyok a melegfrontra... Segítsen valaki..
Sajnos mi olyan világban élünk, hogy itt nincs táppénz vagy gyes. Minimálbér van, a férjem 84 ezres fizetése ( nem napszámos, hanem mentős) és az, hogy ha a főnököm megtudja: terhes vagyok, és esetleg mégse marad meg a baba (volt már egy vetélésem) akkor ki fog rúgni, simán.
Addig kell titkolnom, amíg minimálisra nem csökken a vetélés veszélye, és addig kell dolgoznom, amíg beférek a pult mögé:)
Ez van.
Köszönöm a bátorításokat, szerencsére a férjem is meg tud nyugtatni, nagyon jó hatással van rám, én meg néha túlaggódom a dolgokat (igaz, az első terhességemnél eszembe se jutott, hogy nem maradhat meg, és tessék..persze a főnököm arról se tud, azt mondtuk neki, hogy egy ciszta miatt kellett kórházba mennem.)
Vasárnap lesz egy szabadnapom, pihenni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!