Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Migrénesek! A fogamzásgátlótól nem lettek gyakoribbak a fejfájások? Milyen fajtát szedtek?
Szia, én is migrénes vagyok, az okát nem nagyon találják, elvileg szervi elváltozás nincs, vagy nem észrevehető...
Én Qulairat szedtem, nem lettek tőle gyakoribbak, talán valamivel ritkábbak, de nem hinném, hogy ennk köze lenne a tabihoz, csak valószínűleg "nyugisabb" időszakot éltem migrén szempontból.
22/L
Szia!
Én Lindynette 20 szedtem és sokkal gyakrabbak és erősebbek lettek tőle a fájdalmaim
köszi mindkettőtöknek!
22:53 és amikor abbahagytad visszatért "normális" gyakoriságúra?
szedtem májusig, szedéskor ritkábbak voltak a fejfájásaim (most lestem naplót, úgyhogy biztos.) Májusban abbahagytam, azóta gyakoribb (szintén ellenőrizve naplóban)
ergo: amíg szedtem, ritkábban fájt, azóta visszatért a "normális" gyakorisága (bár az lenne a normális, ha nem lenne, ugye?)
és te melyik fajtát szedted? (mi volt a neve?)
köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!