Mi lesz így? Valaki tapasztalt?
Az utolso menstruaciom szept 17. kezdodott, okt2 eshettem terhebe sot biztos vagyok benne! mult héten hétfőn voltam a dokinal latta a petezsakot de mondta h ket het mire menjek vissza, azonban volt egy nagyon gyonge kismaszatolasom vissza mentem minden rendben mondta a doki pihenjek kaptam meh erositot azota nincs verzes.
Viszont a hasam alja nagyon fáj a derekam is és a melleimben a mirigyek hatalmasra duzzattak.ma voltam ultrahangon semmi változás minden ugyanugy van, de szerintem már nőni kellett volna...
Szeretném ha minden rendbe lenne
Otthon vagyok kiirt a doki pihenek probálok higgadt maradni h ne legyen baj, de nehéz
Ma egész hajnaltól hányingerem van mindentől rohanok a toalettre szagok, ételek semmi nem marad meg bennem. Egyfolytában szédülök, nem tudok lefeküdni mert egyből elkezd fájni a gyomrom és szaladok hányni... :/
A hasam még mindig fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!