Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mit jelent? Most akkor mi...

Ez mit jelent? Most akkor mi van? Menjek másik orvoshoz?

Figyelt kérdés

Diagnózisok: U9990/3- sine morbo; Z3210/5- terhesség, bizonyitott

ma voltam a nőgyógyásznál aki látott petezsákot és én is láttam. azt mondta minden oké, es hogy meg szeretném e tartani mondtam hogy igen mindenképpen. majd fél perc múlva azt mondta hogy hát ez még lehet terhesség azt utána meg azt mondta hogy ad beutalót a kórházba műtétre mert be kell fejezni a terhességet. a hcg eredményem: 4649,60 lett. kb 5 hetes terhes lehetek.

2015. okt. 22. 12:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy méhen belül van azt látja és jó helyen.szóval végképp nem értem
2015. okt. 22. 13:17
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg kretén volt az orvos. Még nem kell lennie szívhangnak, 1-2 hét múlva lesz csak.... Úgyhogy nem tudom mit láthatott ami miatt ezt mondta. Ha 6 hetesen nincs szívhang még akkor sem küldenek abortuszra, hanem várnak 1-2 hetet.
2015. okt. 22. 13:39
 13/26 A kérdező kommentje:
remélem is hogy minden rendben van és csak az orvos volt ekkora bunkó.szoritsatok.megiram majd hogy mi volt.
2015. okt. 22. 13:43
 14/26 A kérdező kommentje:
első baba lenne azt elfelejtettem irni és talán ezért is félek ennyire.
2015. okt. 22. 13:44
 15/26 anonim ***** válasza:
nálam is volt h mondta vizsgálat után a doki h kis barnázás lehet h lesz a vizsgálat miatt.ird meg majd mi volt,ritka hülye egy doki lehetett,ennyi idősen ez bőven jó h petezsák van,szivhang majd 2 hét mulva.
2015. okt. 22. 14:01
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

Ha jó helyen van és minden oké, akkor miért akar kórházba küldeni???? Ez egy majom. Nem UH-ra??? Mi van a beutalón???? Tuti "befejezés"? Nem értette félre, hog ymeg akarod-e tartani? :(((((

Ááá fú.... Figyu. Szerintem ne aggódj. Ha jó helyen van és minden oké, akkor nem lehet baj!!!! 5 hetesen még szívhang sincs... el nem tudom képzelni mi van a dokival...!

Amúgy én kb 4-5 hetes voltam, amikor volt egy icipici vérpötty. Meg a hüvelyi UH után is volt egy kis barna folt. Emiatt ne aggódj!

Jajj mindenképp írj délután!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015. okt. 22. 14:05
 17/26 A kérdező kommentje:
már nem sok idő és indulok. kórházba akart beutalót irni műtétre. nem hiszem hogy félreértette volna.hétfőn még nem látszódott semmi az ultrahangon ma pedig már láttam a kis petezsákot.nem értem hogy mi a probléma. remélem minden rendben lesz és csak a doki volt hülye.
2015. okt. 22. 14:32
 18/26 A kérdező kommentje:

találtam képet hogy mit láttam a monitoron:

[link]

[link]

dettó ugyan ezt

2015. okt. 22. 14:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szoritok! :)

Szerintem minden oké, csak kifogtál egy idióta orvost- sajnos van ilyen. Viszont, ha tényleg minden a legnagyobb rendben a babával, akkor elég morci lennék a másik orvosra, hogy műtétre akart küldeni...

Várjuk a beszámolódat! :)

2015. okt. 22. 16:20
 20/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Örömmel tudatom mindenkivel aki szorított nekem hogy jól vagyunk. 5hetes 2napos vagyok 12mmes petezsakkal. Két hét múlva megyek vissza. Nekem 7000ftot megert a kisbabám :)
2015. okt. 22. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!