Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek másik orvoshoz, hogy...

Menjek másik orvoshoz, hogy megállapíthassa a várandósság tényét?

Figyelt kérdés
Az orvosom külföldre utazott, csak pénteken tudok hozzá elmenni, viszont tegnap este és ma reggel enyhe pozitívat teszteltem, ma szerettem volna menni, de sajnos most tudtam meg, hogy ez van. Egy másik orvos is van aki talán ma fogadna, de szívesebben mennék a "sajátomhoz". Mit tennétek ilyen esetben?
2013. jún. 17. 10:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
6-8 terhességi hét előtt úgysem lát még semmit a doki. Nyugodtan megvárhatod a pénteket.
2013. jún. 17. 10:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Megvárnám a pénteket. Ez a pár nap kivárható, főleg ha enyhe pozi a teszt 4-5 hetes kehetsz. Gondolom mostanság kellett volna megjönnie! 6-7 hetesen szokott szívhang lenni úgy is kb.

25+3hkm

2013. jún. 17. 10:20
 3/18 A kérdező kommentje:
Rendben van, akkor megvárom. :) Köszönöm a segítséget. Ma van a ciklusom 36. napja, fogalmam sincs hány hetes vagyok, az is lehet, hogy csak 2... :/ Mert pénteken pl. még negatívat teszteltem. Akkor nem aggódom ezen, megyek pénteken a mi dokinkhoz. ;)
2013. jún. 17. 10:26
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos még semmit nem látna. az 5, héten max petezsák kezdeményt 6. héten (2héttel az elmaradt mensi után) petezsákot és talán már szivhangot, de ez sem törvényszerű. Még pénteken is elég korai lesz menned de ha ez téged megnyugtat menj. Viszont ha nem lát még semmit csak esetleg megvasatgodott nyálkahártyát ne ijedj meg mert korai még akkor is.

Nem akor kell rögötn orvoshoz menni amint pozityv lett a teszted, de ezt az orvosok is megmondják előre.

2013. jún. 17. 10:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A teszt 2 héttel az aktus után mutatja ki kb a terhességet, szóval könnyen lehet késöbb volt az ovud pár nappal. Kb 4 hetes vagy igy az orvos még semmit nem fog látni valószinüleg pénteken sem, legfeljebb rá utaló jelet.
2013. jún. 17. 10:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ráérsz még 2 hét múlva is menni ha nincs gond.
2013. jún. 17. 10:37
 7/18 A kérdező kommentje:
De jó, hogy segítetek, teljesen izgatott vagyok és tanácstalan... :) De nagyon boldog, ugyan akkor félek is kicsit. :/ A folyásom mostanában lett több, de színtelen és a melleim is most kezdenek duzzadni csak. Múlt héten az egész alhasam, most jobban a méhem környékén érzek szúrásokat. Nyugtassatok meg, hogy ez normális tünet... Más nem aggaszt, talán csak ez.
2013. jún. 17. 10:40
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez mind teljesen normális :-) Ha nagyon nem bírod ki (és van felesleges kétezeregynéhány forintod), akkor a Clearblue-nak van olyan tesztje (DM-ben kapható pl.) ami megmondja, hogy 4, 5, vagy 6+ hetes terhes vagy. Szerintem is inkább türelem, mert ettől sokkal okosabb nem lesz az ember, de én is kiadtam rá a pénzt, mert nem bírtam ki... :-(
2013. jún. 17. 11:12
 9/18 anonim ***** válasza:

A terhességi hetet nem a megtermékenyüléstől számítjuk, hanem az utolsó menstruáció első napjától.

Ne izgulj, úgyis visszarendelnek 2 hét múlva.

2013. jún. 17. 11:36
 10/18 A kérdező kommentje:

Rendben. :) Köszönöm szépen, igyekszem lehiggadni... :) Nem könnyű. :)

Ismerem azt a tesztet, már így is egy vagyont költöttem rájuk, de azért lehet ezt még én is bevállalom anyagilag... :)Olyat még nem csináltam.

2013. jún. 17. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!