Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek másik orvoshoz, hogy...

Menjek másik orvoshoz, hogy megállapíthassa a várandósság tényét?

Figyelt kérdés
Az orvosom külföldre utazott, csak pénteken tudok hozzá elmenni, viszont tegnap este és ma reggel enyhe pozitívat teszteltem, ma szerettem volna menni, de sajnos most tudtam meg, hogy ez van. Egy másik orvos is van aki talán ma fogadna, de szívesebben mennék a "sajátomhoz". Mit tennétek ilyen esetben?
2013. jún. 17. 10:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ahamm... Akkor én mire eljutok az orvoshoz addigra 6-7 hetes leszek? Mert akkor majd jövő héten vagy utána mennék csak, ha Ti sem látjátok értelmét előbb menni. Nem késő az?
2013. jún. 17. 11:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Apropo, milyen vitamint ajánlanátok és mit szedjek, hogy a fogaim ne menjenek tönkre? A doki azt mondta ráérek szedni, ha van baba, előtte szerinte nem kell. Ezért nem szedtem, de E-vitamint, folsavat és c-vitamint szedtem. Ő a Femibiont ajánlotta, de én csak ma megyek venni, így meggyőzhető vagyok. ;)
2013. jún. 17. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem kell előbb menned, úgysem lát semmit. A Femibion tényleg népszerű, én Gravidát használok, az is jó. Teljesen jól csináltál eddig mindent (folsavat szedtél stb.), nyugi! :-)
2013. jún. 17. 12:10
 14/18 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm a megnyugtató, segítő válaszokat! :)
2013. jún. 17. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is Femibiont szedtem, nagyon szuper vitamin, én csak ajánlani tudom, és gratula a pozitív teszthez.
2013. jún. 17. 12:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. jún. 17. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem hogy nem késő a 6-7, de még korai is. Én annak idején voltam 5 hetesen és voltam 6 hetesen is, mert én se tudtam semmit és izgatott voltam. Jól meg is kaptam a magamét, orvosoktól is és az asszisztensektől is. Mondták, hogy feleslegesen jöttem, még az abortuszhoz is korai stb. Nem is láttak semmit, csak petezsákot. A 8. héten hallották/hallottuk a szívhangot először, akkor írták rá először a papíromra, hogy grav. vagyis terhes és hogy élő embrió látható. Felesleges köröket futottam előtte.
2013. jún. 17. 12:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, türelmes leszek. ;)
2013. jún. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!