Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek el másik orvoshoz?...

Menjek el másik orvoshoz? Vagy várjam meg a következő UH-ot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 3 kislányom, akik császármetszéssel születtek (7,6 és 2 évesek), ebből az első kettő nagy súllyal, 5kg és 4kg, a 3. pedig 3kg-mal. 2 éve szültem, akkor a doktor úr, aki műtött elmondta, hogy üvegméhem van. Ha jól tudom, ez azt jelenti, hogy nagyon vékony volt a méhfalam. A császármetszés programozott volt, 40. héten. Nem köttettem el magam, bár már nem akartunk több gyereket, nekem érzelmi oka volt. Védekeztünk, mégis terhes lettem, de nem vettük észre. Lényeg az, hogy a 14.héten derült ki, hogy babát várok. A szülésről előkerestem a papírokat, sehol nem említik rajta ezt a méhfal vékonyodást, csak egy formanyomtatványt kaptam ( persze a megfelelő adatokkal). Így most nem tudom, hogy szóljak az orvosnak, hogy mi is volt 2éve. Emlékezni nem emlékszik rám. Hiszen nem tudom alátámasztani semmivel. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mit mondjak az orvosnak (máshoz járok már) ? A kórház, ahová járok, elég felületes hely, sokat nem is foglalkoznak velem, nem kérdezik, van e panaszom, ha elmondom, akkor sem mondanak rá semmit. De már ilyesztő, mennyire szúr és fáj a jobb oldalam (mindig csak az), és rengeteget görcsöl a hasam, már vagy 2 hónapja. A védőnőnek hiába mondom. Július 27.-én kell mennem a 32. heti ultrahangra. Ott lehet majd látni, ha vékonyabb a méhfalam? Esetleg ez a fájdalom utalhat arra, hogy gond van az előző hegekkel?

Vagy menjek másik kórházba? Lakcím szerint 2 kórházba is mehetek. Vagy ha nagyon fáj, egész egyszerűen menjek be a másik kórházba, hogy megnézzék, nincs e baj?

2013. jún. 29. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is: ne aggódj! Teljesen felesleges, mert az orvosok úgyis tudják, hogy császárokkal szültél, tehát nézik a heg állapotát. Ha téged megnyugtat a dolog, és lehetőséged is van rá, menj el egy másik kórházba is.

Boldog babvárást, és grat a gyerekekhez!

2013. jún. 29. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
* babavárást
2013. jún. 29. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem menj el egy másik kórházba,ahol nem foglalkoznak veled,oda ne menj.Mond el a panaszod,ahogy itt leírtad.És tényleg ne aggódj!Az csak árthat.
2013. jún. 29. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én biztosan elmondanám, mi a helyzet. De legfőképpen magándokit fogadnék, azok jobban foglalkoznak a pácienseikkel.
2013. jún. 30. 00:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megmutattam páromnak, miket írtatok, és azt mondta, menjek el az UH-ra, utána kiderül ott mit mondanak, de ezzel egy időben keressük meg azt a dokit, akinél a 2.babámat szültem, mert benne mindketten megbízunk, ő tuti figyelni fog ránk. Köszönöm a tanácsokat!
2013. jún. 30. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!