Ikres anyukák! Hogyan kell szoptatni az ikreket? Ugy értem, hogy egy mellből mind a kettőt és a következő etetésnél a másik mellből mind a kettőt?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 14:02
1/5 anonim válasza:
Nem! Egy-egy mellből a két babát :) Ha egy mellből kapna mindkettő, akkor az első kapná qa hígabb és a középső részt, a második, meg a hátsó, zsírdúsabb tejet (ha egyáltalán lenne annyi, hogy elég lenne mindkettőnek). [link]
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, végig néztem őket!
2010. aug. 3. 14:39
3/5 xStefix válasza:
Megteheted, hogy kijelölöd a balt az egyiknek, a jobbot meg a másiknak és így mindig a "sajátjukat" kapják minden szopinál. De úgyis lehet, hogy egyik szopinál egyik a balon van, másik a jobbon, majd legközelebb cserélnek. (Utóbbi mondjuk azért jobb, mert mindkét irányba megmozgatja a kis nyakukat, testüket, ill. ha eltérő intenzitással szopiznak, akkor ez kiegyensúlyozottabbá teheti a két melled termelését.) - Időspórolás szempontjából mondjuk egyébként is érdemes arra törekedni, hogy lehetőleg egyszerre szopizzanak és ne egymás után...
De végső soron mindig ők szabják majd meg, hogy mit hogyan tegyél: ha nekik valami nem tetszik, úgyis jelezni fogják. :)
4/5 anonim válasza:
Én az egyiket mindig az egyik,a másikat mindig a másik mellből szoptattam,így a saját igényükhöz áll be a kereslet-kínálat,és egyszerűbb is volt,mert nem kellett memorizálni,mikor ki melyikből evett.:))Az enyémkék,általában egyszerre szoptak,szerencsére.:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek is!
2010. aug. 3. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!