Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes vagyok! Hogyan...

Lehet terhes vagyok! Hogyan tovább? (21L)

Figyelt kérdés
21 éves vagyok , valószínűnek tartom hogy terhes lettem, sajnos még csak 3 hónapja dolgozom (szóval nem lenne meg a ledolgozott egy évem), párom már 3 éve dolgozik, albérletben élünk, van saját autónk, szeretjük egymást, jól megvagyunk, több mint 3 éve vagyunk együtt, viszont nincs félretett pénzünk, nem tudom, hogy így ezt hogy lehetne megoldani? Van pár betegségem is, így valószínű nem tudnék dolgozni terhesség alatt (12 óra folyamatos állás, nincs lehetőség leülni, fizikai munka, hajolgatni cipekedni kell)
2015. okt. 21. 20:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezt honnan veszed, hogy januártól 180 biztosított nap kell a csedhez és gyedhez. Ez régen, sok-sok éve volt így.

Januártól a baba fél éves kora után vissza lehet menni gyed mellett dolgozni!

2015. okt. 22. 21:32
 22/25 A kérdező kommentje:
Abból gondolom, hogy abba kellett hagynom nyár elejétől a fogamzásgátló szedését, minden hónapban normálisan megjött most viszont ebben a hónapban nem.
2015. okt. 22. 23:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelsz?
2015. okt. 23. 06:45
 24/25 anonim ***** válasza:
a könyvelőm mondta.
2015. okt. 23. 17:47
 25/25 A kérdező kommentje:
Megyek veszek jövőhéten tesztet és megcsinálom :)
2015. okt. 23. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!