Barátnőmmel lefeküdtünk, lehet hogy terhes? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barátnőmmel lefeküdtünk augusztusba, szeptemberbe megjött neki, de most nem jön meg neki. Elméletileg 20-án kéne hogy megjöjjön neki de most nem fog szerintem. Lehetséges hogy terhes vagy csak késik neki? Azt mondta hogy fél éve beállt neki és nem szokott késni neki. Amúgy nem élveztem bele mindig mielőtt elélveztem kézzel verte ki csak hogy pontos legyek.2015. okt. 20. 20:01
1/14 anonim válasza:
Tehát nem védekeztél sehogy csak megszakítottad az együttlétet? Akkor nincs min csodálkozni,ha terhes. Teszt megmondja. Csinaljatok egyet!
2/14 A kérdező kommentje:
De megjött neki, már a következő hónapban.
2015. okt. 20. 20:05
3/14 anonim válasza:
Sehogy nem védekeztetek. Ezek után mit vársz? Nem is értem az ilyet. Nekem és barátomnak a 2,5 év során egyszer sem jutott eszünkbe, hogy védekezés nélkül szexeljünk... Nagyon felelőtlenek vagytok.
19L
4/14 anonim válasza:
Anya a klinikán dolgozik. Volt olyan nő, aki úgy volt terhes, hogy négy hónapig megjött neki, pedig már négy hónapos terhes volt...
5/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni hogy mindig kivettem mielőtt beraktam és orálisan elégített ki! Mert nem akartuk így csinálni gumi nélkül! Kb 2 percig csináltuk a nélkül és ennyi,
2015. okt. 20. 20:08
6/14 anonim válasza:
Az pont elég, ugyanis az előváladékban is van spermium. És azt nem tudod szabályozni, hogy jön vagy nem jön. Onnantól, hogy bedugod, lehet terhes.
7/14 anonim válasza:
teszt, de az eszetekbe se jut h csak stesszes?
8/14 anonim válasza:
hogy vehetted ki mielőtt beraktad?O.O
9/14 anonim válasza:
ja amúgy az a két perc is bőven elég. hogy fogják hívni? kisfiút vagy kislányt szeretnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!