Hasi ultrahanggal is meg lehet állapítani a korai terhességet?
Szerintem is jobb lett volna a hüvelyi UH, de elméletileg a 6 hetes picit is lehet már látni egy nagyon korszerű UH géppel (amivel a 4D-s babamozit szokták készíteni).
Ha van lehetőséged, esetleg látogass el egy olyan magándokihoz, aki 4D-s videót is tud készíteni. Nem kell feltétlenül a drága 4D-s árat fizetned érte, hisz azok a gépek tudnak "sima" ultrahangot is készíteni, csak nyílván jobb minőségben. Erről azért érdeklődj a dokinál, gondolom a díjszabás mindenhol más.
6+3 naposan mentem uh-ra. Amint beértem, már indultam vetkőzni, mondta a doki, hogy nem kell, maradhat. Én meg mondtam neki, hogy de hát akkor hogyan akarja megcsinálni, ha rajtam van a nadrág meg a bugyi? Erre mondta, hogy az nem lesz akadály. Én meg értetlenkedtem tovább, hogy de hát akkor hogyan fogja szóval bedugni? Vagy a vizsgáló ágyon vessem le a ruhákat? Vagy hogyan? Nah itt esett le neki, hogy én hüvelyi uh-ra készülök, nekem meg, hogy ő hasira. A férjem meg állt, és röhögve mondta, hogy de hát doktor úr, miért nem engedi neki, hogy vetkőzzön, ha ennyire akar? Teljesen készen voltunk, egész éjjel nem aludtunk, mert izgultunk, hogy terhes vagyok-e valóban vagy sem (nem tervezett baba volt, de nagyon örültünk neki, hogy sikerült, mert azt mondták, hogy természetes úton nem fogok tudni teherbesni). Végül hasi uh lett, és már látszott minden, szívhangot is hallgattunk.
De én rájöttem, hogy nálunk hüvelyi uh-t alig csinálnak. Most elég sok problémám volt, több orvosnál is jártam, és mindig csak hasi uh-t csináltak, pedig kerestek és találtak miómát, cisztát, peteérést, mindent, de sosem hüvelyi uh volt. Ahol korábban laktam, ott meg csak hüvelyi uh-t csináltak, amikor szűzen mentem, akkor is azt csináltak, mert az pontosabb képet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!