Előfordulhat, hogy az ultrahanggal még nem láthatták a terhességet mert túl korai?
A duciságnak semmi köze ahhoz, hogy észrevegyék a babát. Ilyenkor még mindenkinél hüvelyi uh-t csinálnak, legalábbis nálunk. Ha két hónapja menstruáltál ezt már az uh-n látni kellett volna. Hasszurka és mellfeszülés lehet menstruációs előjel is, nem csak a terhességé.
Tesztet nem csináltál?
A párommal 4 hete voltunk együtt tehát ha terhes vagyok akkor az még korai,és nem 2 hónapja mert akkor itthon sem volt akkor csak a tabletta szedését hagytam abba.Nem csináltam tesztet a héten készülök,hát remélem +lesz.
:) Nekem még menstruáció előtt nem feszült így a mellem és ráadásul nem ennyi ideig úgyhogy remélem baba lesz a dologban.Köszönöm a válaszokat.
Nekem se látták az első hüvelyi ultrahangon a terhességet. Két nappal később viszont már látszott a petezsák. Akkor voltam 5 hetes terhes. Ha nagyon fiatal a terhesség, még nem biztos, hogy látszik. Ezt az orvos mondta.
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!