Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat, hogy az ultrahan...

Előfordulhat, hogy az ultrahanggal még nem láthatták a terhességet mert túl korai?

Figyelt kérdés
1 hete voltam ultrahangot mert 2 hónapja a fogamzásgátló abbahagyása után nem jött meg a menstruációm.Elváltozást nem láttak.A párommal 4 hete voltunk együtt(külföldön dolgozik)már másfél hete szurkál a hasam és eléggé feszül a mellem.(mint az első terhességemnél akkor 10 hetesen látta az orvos a babát)Egy kissé duci vagyok ez is befolyásolhatja abban,hogy észre vegyék?Az orvos azt mondta jövőhéten menjek vissza az uh lelettel de azért kiváncsi lennék.(de gondolom még akkor se látná ha esetleg babás vagyok)
2009. júl. 19. 00:57
 1/5 A kérdező kommentje:
A megszokottnál többször van vizelési ingerem is.
2009. júl. 19. 01:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát hasi uh-on nem biztos hogy látják, főleg ha az uh gép régebbi fajta. Nekem a 9. hétig hüvelyin nézték mert a hasin nem voltak kivehetők a dolgok. Tesztet miért nem csináltál?
2009. júl. 19. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:

A duciságnak semmi köze ahhoz, hogy észrevegyék a babát. Ilyenkor még mindenkinél hüvelyi uh-t csinálnak, legalábbis nálunk. Ha két hónapja menstruáltál ezt már az uh-n látni kellett volna. Hasszurka és mellfeszülés lehet menstruációs előjel is, nem csak a terhességé.

Tesztet nem csináltál?

2009. júl. 19. 10:50
 4/5 A kérdező kommentje:

A párommal 4 hete voltunk együtt tehát ha terhes vagyok akkor az még korai,és nem 2 hónapja mert akkor itthon sem volt akkor csak a tabletta szedését hagytam abba.Nem csináltam tesztet a héten készülök,hát remélem +lesz.

:) Nekem még menstruáció előtt nem feszült így a mellem és ráadásul nem ennyi ideig úgyhogy remélem baba lesz a dologban.Köszönöm a válaszokat.

2009. júl. 19. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem se látták az első hüvelyi ultrahangon a terhességet. Két nappal később viszont már látszott a petezsák. Akkor voltam 5 hetes terhes. Ha nagyon fiatal a terhesség, még nem biztos, hogy látszik. Ezt az orvos mondta.

17 hetes kismama

2009. júl. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!