Jövő hét végén lakodalomba megyünk és olyan a ruhám, hogy kicsit le kellene barnulnom hozzá. Most vagyok 7 hetes terhes, elmehetek kétszer 5 percre szoliba?
Szia! A Loreal barnító krém nagyon jó, én is azt használom, jövő hétre tuti szép barna leszel, persze nem csoki!
Boldog babavárást!
Szerintem menj nyugodtan szolizni, 5 perctől nem fogsz túlhevülni, az annyira kevés idő.
Én volt, hogy egész nap kint ültem a napon, és semmi bajom, és nem tartom magam felelőtlennek sem, bár lehet ezért többen megköveznének.
Minden jót és gratula a babához! Üdv 27 hetes kismami
Nekem júliusban volt hasonló problémám, de én is barnítós testápolóval oldottam meg. Felváltva használtam a garnier-t és a dove-ot, ettől nem lettem "narancssárga". 5 nap alatt nagyon szép, természetes színed lesz és a bőröd is szépen hidrtatálod.
A szolit nekem nem csak a meleg miatt nem ajánlották, hanem a fertőzések miatt sem. Ki tudja mi van ott. Én nem kockáztatnék.
Boldog babavárást:)
27 hetes kismami
Szió!
Az első 8-12 hét a legkritikusabb. Nemhiszem, hogy bajod lenne a szolitol, de ha valami baj lenne sose bocsatanad meg magadnak.
Meg akartam irni a spanyolviaszt, az onbarnitokremet, de jo sokan megirtak mar elottem :)
amugy szereny velemenyem szerint minden kismama gyonyoru, csodaszep leszel, bárhogy mész, gratula a babóhoz :D
Nekem a nívea önbarnító jött be, mert a többitől egy idő után elkezdem foltosodni, kopott, olyan voltam tőle mint aki nem fürdött egy hete :)
Én elég sokat napoztam, nyaralás alatt egy hétig egyfolyt, és minden rendben. Ha pedig a szoli mellett döntenél, akkor állóba menj, mert ott nem érsz hozzá semmihez, így fertőzést nehéz lenne elkapni, és csak 3 perc az egész. Annyi idő alatt nem melegszik fel a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!