Májusban lakodalomba megyek, hol tudnék alkalmi kismamaruhát venni?
A Ráday utca közepén van egy kismamabolt, és ott vannak alkalmi ruhák is, ez egy kifejezetten divat kismama bolt.
Boldog babavárást!
ui: biztosan nem olyan olcsó viszont!!!!
Szia!
Nekem van egy eladó,kb olyan 40-es méretű lehet.
Ha írsz privit,vagy ide mail címet küldök róla fotót ha érdekel.Lagzira vettem,tanú voltam,akkor egyszer volt rajtam.Nagyon csinos.
Üdv
Szia!
A Ráday utcai kismama ruha bolt (Waiting for you), tényleg nagyon jó! Én már vásároltam ott pár dolgot, farmer, kord nadrág, fölsők, a barátnőmmel jártunk be anno. Ő pl. ott varatta meg a polgárijára az alkalmi ruciját. Mindig van volt valami akció (én két nacit vettem mindkettő 4000-6000 ft között volt), jó minőségűek és jó a szabásuk. Ja, és SOKKAL olcsóbb, mint a brendon. Ha van elképzelésed szerintem azt is megcsinálják, meg ha nem jó rád vmelyik ruha amit kinéztél, beigazítják, rádvarrják. Szóval ezek nem azok a tipikus "libafosszínű zsákruhák", amiktől égnek áll az ember haja!
Sok sikert a rucivadászathoz!
37 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!