Növekvő pocakotokra hol vettetek kismamaruhát? Hol éri meg leginkább vásárolni?
A C&A-ban vettem a kismama cuccaim nagy részét.
Néha akciókat is ki lehet fogni, olyankor kínais, turis áron lehet hozzájutni a ruhákhoz (2500 Ft körül/darab).
Érdemes néha benézni!
Nem akciósan is tűrhetőek az árak egyébként.
Vatera, kínai.
PL. pesten az Ázsia centerben 6000-ért egy farmert a 15. héten. Az kb a 34ig jó is volt, azóta meg olyan meleg van, hogy nem is kísérletezek.
Ha nem akarsz vagyonokat költeni erre a pár hónapra, akkor nézd meg a kínaiakat. PL. olyan hálóing+köntös, ami alkalmas a szoptatásra is, 3000-ért van ott. Én meg örültem, hogy rendeltem 5000-ért, mert a fehérneműsnél egy nagymama fazonú hálóing (csak mert volt rajta egy gólya meg 3 gomb) 6000ft körül volt. Köntös meg 10-ért....
Pólókból nem vettem kismamásat, csak hosszabbakat, pl kikben. Kb 1000 volt darabja.
Nadrágból meg lehet pamutpasszésokat kapni, az sem kismama gatya, így 1500 volt (fishbone).
Vettem egy nyári ruhát, 2500 (kínai)
egyébként sem voltam márka függő, de erre a pár hónapra meg pláne nincs szívem annyit költeni.
Ja és varrattam egy gatyát... Na az 5000 körül volt, de nem tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!