Szerintem ha van egy autó, amibe bármikor beülhettek, és eljöhettek, ha úgy érzed, akkor miért ne. Mondjuk mi hat hetes kora óta mindenhová vittük. Imádja a társaságot. Szoptatni meg bárhol lehet. ;)
2010. ápr. 13. 20:09
2/12 anonim válasza:
Mi pont 6 hónaposan szilveszterezni vittük házibuliba, ahol egy csendes szobát biztosítottak neki. Úgy terveztük, hogy felváltva leszünk vele. Eleinte minden oké volt, vigyorgott, élvezte a társaságot, de egyszerűen nem akart elaludni, így este 8-9 körül hazajöttünk :)
Utólag butaság volt elvinni, de attól még megpróbálhatod, hátha "jobban" alakul a helyzet :)
*L*
2010. ápr. 13. 20:17
3/12 anonim válasza:
lagziba én sem vinném,max csak egy órára.akárhogyan nézzük nagy a zene,és nem épp csendes a társaság.ha meg elvonulsz vele egy szobába akkor meg minek elmenni.rövid időre elmennék,de hosszabbra nem.
2010. ápr. 13. 20:27
4/12 anonim válasza:
Mi is pont hat hós korában voltunk lagziban vagyis már az azt megelőző templomin is mai 5 órakor kezdődött a menetben is mentünk élvezte h kukucskálhat ekkor már ült egyedül de ő is anyatejes volt,volt privát szoba és ott meg tudtam szoptatni ahol a menyasszony öltözködött!Est epedig a vacsitól kezdve végig aludt hajnali 3 kor jöttünk haza és csak itthon kelt fel!7 hósan utca bálba mentünk oda pancsi után 10 kor indultunk és szintén csak reggel kelt fel pedig egyszer még a hangfal mellett is eltoltuk mert máshol nem fértünk el!Anyósom eléggé beleszól ellenzi az ilyet de az utca bálra azt mondta h menjünk nyugodtan más is viszi és láss csodát kb 6 babakocsis picivel találkoztunk még eggy 3 hós tápissal is:)
2010. ápr. 13. 20:31
5/12 anonim válasza:
Én 6 hetessel megyek, a sajátunkra!:-))
2010. ápr. 13. 20:37
6/12 anonim válasza:
Szia!
Két hónapos volt, amikor vittük a Sógornőmék esküvőjére.Ha van egy nyugodt hely, ahol meg tudod etetni, nyugodtan menjetek.Ha nyűgös, akkor hazamehettek.
/Z/
2010. ápr. 13. 21:12
7/12 anonim válasza:
Önzőség! Annyira fejletlen még az idegrendszere!Amíg 1 éves nem lesz, addig el kell fogadni, h napközbeni programokra futja csak, fő az ő nyugalma.
2010. ápr. 13. 21:41
8/12 anonim válasza:
Én 2 hónaposan voltam az anyukámékén!:D
2010. ápr. 13. 21:54
9/12 anonim válasza:
1 hét múlva megyünk esküvőre vidékre. Akkor lesz 6 hónapos és 3 hetes a babám. Szoba lesz, így én úgy tervezem, hogy a szertartásokra elmegyek, a vacsi 6-kor kezdődik, de mivel a babám 7-kor fürdik, így max 1 órát leszünk aztán felmegyünk a szobába, megfürdetjük, aztán megetetem, leteszem és én meg olvasok, a férjem meg mehet vissza a lagziba. Én a napirendhez de leginkább az esti rituáléhoz ragaszkodom, nem akarom kizökkenteni.
A szoptatás miatt ne aggódj, biztos lesz egy nyugodt hely, ahol meg tudod szoptatni, az estét meg majd meglátjátok, bár a hangos zene nem biztos hogy jót tesz Neki.
MInden esetre jó bulizást! :)
2010. ápr. 13. 22:04
10/12 anonim válasza:
Miért lenne ez önzőség? Ha van norm körülmény az evésre akkor lehet. Nehogy ne tudják magukat jól érezni mert van egy gyerek is. 21 század már, nem a 80-as évek. Szerintem nyugodtan mennyetek el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!